В неделя покрай...

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

В неделя покрай...

Мнениеот Yavkata » Пет Сеп 26, 2008 8:05 am

В неделя покрай събития от рода на Фестивали, дъжд и прочее, дали няма да се съберем пак да му врътнем нещо набързо.
Пак бих се пробвал да ви пробутам маршрутче из западна Софийска планина, като уж по суха и отцедлива. Е няма да мине хептем без кал и локви, но дали ще спускаме 1200 метра денивелация ще зависи от това дали ще ги качим. Идеята ми е София - Подгумер - Билото - Батулия -Билото -Гниляне-София. Общо вето около 65 -70 км.
Естествено приемама и други идеи.
П.П. Пешоу айде!
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Рейтинг: 2000

Мнениеот borislav » Пет Сеп 26, 2008 8:14 am

Аз съм ЗА.:agree:
Само да не вали
Аватар
borislav

Мнениеот jorol » Пет Сеп 26, 2008 9:34 am

Аз все още не съм решил какво ще бъде за неделя, избора е прекалено голям :D
Аватар
jorol

Рейтинг: 1294

Мнениеот ACID BURN » Пет Сеп 26, 2008 11:18 am

Абе на мен ми се кара нещо по-дълго...От Събота го дават да се оправя времето и пак да си става топло....Такаче...Аз предлагам нещо по-дълго да направиме....Въпроса е дали ще има желаещи...маршрути там не знам, Явката е нашият пътеводител в живота...Маршрути няма смисъл да ми обяснявате(обръщам се най-вече към явката), защото не знам никви села там. :)Единствено изискване е да е красиво и да е по черни пътища..., а не да се забиеме като шосейки.Също призив към Явката:
-Абе...айде по-бавно по асвалта, а? Да не ставаме на кълбета после като ви стигна... :rofl: Та тъй...айде със здраве!
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Мнениеот borislav » Пет Сеп 26, 2008 4:40 pm

Аз няма да мога да дойда :bawling: :bawling: :bawling:
Днес ходих на интервю за ра6ота и ме искат съ6ота и неделя на о6учение. Шефката като ми го каза, у6и всичко детско в мене :crap:
Аватар
borislav

Мнениеот Yavkata » Пет Сеп 26, 2008 7:07 pm

Маршрута е много красив Саше, ииии асфалт бих казал няма да има много.
Не ми се ще да е много продължителен с оглед на по -тежкия терен след дъждовете. Доста повече ще ти хареса от Локорския.
@borislav, не се коси няма да ни е последното каране ;)
@Жоре , ако тръгнем по -рано, към 9 - 9.30 ще караме по -бързичко и за 3-4 часа ще се приберем, все пак са само 60 - 70 км :rofl: Ако останем само двамата със Сашо, ще почна да се чудя, много интимно става ;) :D
ИзображениеИзображениеЖивотът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!
Аватар
Yavkata

Мнениеот ACID BURN » Пет Сеп 26, 2008 7:26 pm

Yavkata написа:Маршрута е много красив Саше, ииии асфалт бих казал няма да има много.
Не ми се ще да е много продължителен с оглед на по -тежкия терен след дъждовете. Доста повече ще ти хареса от Локорския.
@borislav, не се коси няма да ни е последното каране ;)
@Жоре , ако тръгнем по -рано, към 9 - 9.30 ще караме по -бързичко и за 3-4 часа ще се приберем, все пак са само 60 - 70 км :rofl: Ако останем само двамата със Сашо, ще почна да се чудя, много интимно става ;) :D

3-4 часа с АМ-а ще ми дойдат тегавина...ако е нещо по-спокойно-да..., ХТ2-ката няма как да си я взема....Автоматите са опция, която не искам да използвам... :) такаче нещо по-спокойно...
Аватар
ACID BURN

Рейтинг: 1820

Назад към Мероприятия - архив