Не сте прави да говорите по този начин на човека
Навремето, в далечната 2002, започнах да карам велосипеда си в планината(Витоша). Той беше "сток" Крос Монтана
Първото ми каране беше с времетраене от сорта на 17 секунди (по Лале, съвсем сериозно говоря) Бях сам, много навит, без грам каквито и да било познания за пл. колоездене. Незнаех дори как да си регулирам спирачките. Реших да се пускам по Лалето защото със ските ми беше лесно да минавам от там зимата и си викам що да не видим как ще е през лятото с колело. На 17та секунда(или 13та вече не си спомням) се прекатурих злобно, одрах си краката, ръцете, изкривих си колчето на кормилото. Това, обаяче, не ме отказа от спорта. Напротив!
Така се започна с един постепен ъпгрейд на байка - накрая му бях сменил ВСИЧКО, освен рамката. Дори с външни втулки бях "увеличил" диаметъра на челната тръба...
Накрая рамката просто не изгържа и се сгъна
Ох много се отклоних, но идеята ми беше, че е по-добре по друг начин да се отговаря на теми от този род...Така правеха навремето "колегите" в този форум. И по този начин не ме отказаха, напротив. Какво като колелото му не е за планината. Ако е навит човека(явно все още е) Нека го кара. Кажете му по-добре: "купи си каска и протектори", а не колелото ти е боклук; 'земи си дискови спирачки или карай си го в града...
Сега по темата:
1. Купи си каска (ако нямаш), наколенки, кори и налакътници
2. Купи си някакви нормални V-brake спирачки с нормални ръкохватки(лостчета). Прдложените Тектрота не са лош вариант.
3. Карай наволя...толкова, колкото ти позволяват възможностите и велосипеда.
ПП: Със сигурност нов байк ще ти излезне по-евтино, отколкото да надграждаш този до момента със сгъването на рамката и после нова рамка

но и "Freerun" футбола си го бива де, така че сам си преценни!
ако знаех какво е "Freerun" футбол...