Взех си тази спирачка миналата година август месец. В началото на тази година влезна малко въздух в нея, но иначе я карах безпроблемно до преди 2 месеца. Изведнъж усетих някакво по-тегаво връщане на лостчето и след известно време се налагаше малко да му помагам за да започне да връща маалко по-бързо преди да започна да карам след ден два. Реших да го обезвъздуша. Така и нямам нужният блийд кит за Авид, но докато бях в Македония при баща ми попитах един вело-механик и ми каза да я обезвъздуша като шиманска спирачка. Върнах се, направих всичко както каза и когато махнах капачето отгоре видях, че старото масло е черно като катран. Източих я и забелязах, че лостчето започна да функционира както ново и си помислих, че просто е било заради гадното масло

Какво по дяволите е това мудно движение на буталцето и лостчето? Как да я оправя? PitStop-a в www.sram.com не работи все още за да взема users manual. Може ли някак си да я отворя тази спирачка и да се опитам да поправя буталцето или нещо такова? Спирачката не е удряна с нищо, поодраскана е към края на лостчето малко от подпиране тук-таме само....

Моля помогнете ми! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!