kotka12 написа:мисля, че е карал Драг Дъ Бомб /май само то е достатъчно тежко, за да събори мотоциклет/
kotka12 написа:мисля, че е карал Драг Дъ Бомб /май само то е достатъчно тежко, за да събори мотоциклет/
kotka12 написа:и познай как треперят с мършавите си Т72
като излизат да не съм ударил бирички
и да ги насмета

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Alpina написа:kotka12 написа:мисля, че е карал Драг Дъ Бомб /май само то е достатъчно тежко, за да събори мотоциклет/
Присмивай се ти, ама с "бомбата", мотористите не ги усещам направо...
"Яко газ и карам без спирачкаааа..."
Той атакувал мощното возило

rever написа::mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: Верно кофти си е ама.... :mhihi: :mhihi: "бил връхлетян от почерпен велосипедист", оставаше само да напишат, че е карал с превишена скорост и не е спрял на знак "стоп".. просто щях да тръшна клавиатурата в земята и да отида да почерпя журналистите. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Самозабравиха се тия велопедисти. Защъкали са навсякъде. Сега започнаха по тъмните часове да ни нападат по кьошетата. Призовавам всички моторизирани колеги да не се поддават на откритата провокация. Утре си купувам карта и ще пътувам само с метро. Там отдолу ще се чувствам в безопасност.
Велосипеда-вампир! В кината от вчера!
Самозабравиха се тия велопедисти. Защъкали са навсякъде. Сега започнаха по тъмните часове да ни нападат по кьошетата. Призовавам всички моторизирани колеги да не се поддават на откритата провокация. Утре си купувам карта и ще пътувам само с метро. Там отдолу ще се чувствам в безопасност.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта