Казичене Фест - Отзиви От Проявата

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Казичене Фест - Отзиви От Проявата

Мнениеот Prey » Нед Сеп 28, 2008 11:38 pm

Здравейте всички който бяхте на феста :)
Пиша темата за да дам моят отзив за феста , а и за да видя какви са чуждите отзиви.

Като цяло всичко ми хареса , но също така мисля че имаше и много кусури... :dunno:
За начало бих казал че "байк парка" изглеждаше много добре но за сметка на това само 2ма минаваха по цялото трасе. Под минаваха аз разбирам преодоляване на всики "скокове" ако могат така да се наречат , защото летеж на височина или дължина от скоковете беше почти невъзможен....Скачаше се само първият джъмп.
И като взема в предвид че машини са участвали в направата на трасето а не е копано изцяло на рака мисля че можеше да е много по-добро.

Другата част от феста всъшност ми хареса повече...Ски, скейт, уейк, и мотокроса за мен бяха на ниво по-високо отколкото при нас байкарите(поне според мен)

Разбира се имаше много яки филми заради който си заслужаваше стоенето на студа :D
Аватар
Prey

Рейтинг: 1812

Мнениеот CrateEngine » Нед Сеп 28, 2008 11:49 pm

Забравяш ,че всичките скоци си бяха мокрички ,а това има мноооого голямо значение върху това как се карат дъртовете.Така че не сме били не на ниво а просто времето ни прецака ;)
Аватар
CrateEngine

Рейтинг: 1304

Мнениеот RAM-FR » Пон Сеп 29, 2008 12:26 am

След като е имало хора който могат да го минат цялото значи според мен проблема е в тези които не могат да го мина (включително и аз), а не в трасето !!!
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот naso » Пон Сеп 29, 2008 1:44 am

Сила беше феста много!Слабо нямаше... една камара познати,филми за без пари... гледище за без пари мотори колела всяко някъде скача на нещо ебати ...биг еар хахах феста беше по всички параграфи ЧУК!... пиене за безпари хаххахах кво още само дето нямаше мацки по (.)(.) за безпари
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот Cuco » Пон Сеп 29, 2008 9:41 am

А защо Prey не пробваш да направиш по-добро трасе??? Ти до кой скок стигна? А опита ли? Или ще чакаш да направят игра за компютър със скокове за да пробваш... Не те познавам и не съм ти виждал трасетата които си копал но ще се радвам да са много по-добри та да покараме и ние!
Cuco

Рейтинг: 1263

Мнениеот mirelay » Пон Сеп 29, 2008 10:06 am

И да не забравяме, че повреме на работата по трасето, времето е било отвратително. Моите впечатления са много добри. Поздравления за организаторите и за виновниците байкпарка да бъде изграден.
Аватар
mirelay

Рейтинг: 1881

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Сеп 29, 2008 3:16 pm

BTW
за кво беше онова меле със участието на наши момчета:
имам бая снимки, ма така и не разбрах, кой за кво бият?!?!
:dunno: :dunno: :dunno:
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Рейтинг: 2000

Мнениеот Pupinator » Пон Сеп 29, 2008 3:24 pm

На мен ми хареса. За съжаление не бях добре подготвен техничеси и с каране (газене) стигах до 4-тия скок... след това се въргалях :D
Като цяло DJ трасето беше готино и евала на строителите личи си че са хвърлили много труд. :beer: :beer: :beer: :beer:

Надявам се само догодина дъртовете да са по-големи, за да може да се лети повече. А и ако АБ еоткрит и за велосипеди ще е много яко. И накрая надявам се следващата година да има възможност за практикуване на ДРОП. Защото мястото има потенциал. :rofl: :rofl: :rofl:

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: за организаторите.

Pupinator OUT :combust:.
http://www.championsfactory.bg

With all the money in the world you can't buy my respect :nono: :nono: :nono: :nono: !!!
Аватар
Pupinator

Рейтинг: 1818

Мнениеот Admin » Пон Сеп 29, 2008 3:36 pm

Събитието много ми хареса, в един момент не знаех накъде да гледам и снимам - нашите момчета скачаха, моторджиите скачаха до тях, самолетът правеше фигури в небето... то си беше цяла гимнастика за врата!
От DJ парка съм впечатлен много - още от снимките преди това, сега на живо още повече. Толкова готин изглежда, че ми иде да се науча и аз да скачам :D
Филмите не ги дочаках, понеже настана студ и гъчканица, а пък аз съм малко болен и предпочетох да си бягам на топло. Ще се гледат петминутките, знам, че ще си струва! :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Пон Сеп 29, 2008 3:45 pm

ето няколко бързи кадъра на скокльовците, заснети от мен и Spirit:
http://picasaweb.google.bg/maxpayne2323 ... eFest08DJ#
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот Editor » Пон Сеп 29, 2008 6:39 pm

Pupinator написа:..... И накрая надявам се следващата година да има възможност за практикуване на ДРОП. Защото мястото има потенциал....

Pupinator OUT :combust:.

Ето за какво говорех през цялото време вчера...И накрая движиейки се с байка покрай мантинелата при засилката на дърта по посока възглавницата , малко след нея точно при големия вираж , където минаваха пичовете с кросарките ...НАМЕРИХ ( :rofl: ) !Нищо особено , ама си го метнах макар и доста на криво и едва олучвайки попивката (виража им... ) :D .А долу при засилката на кросарските скокове точно до самия мост какви дропове имашее...Следващата година с Shady сме там с лопати !
:beer:
Иначе беше много яко макар ,че първите 2 пъти флетнах много лошо първия дърт(Та първия път дори нацелих с предната гума кикъра на втория дърт и за една бройка да се метна напред... :D ).Дори успях да стигна някъде до 4тия скок на трасето.Ако пускаха хора на БАБ -а щастието ми щеше да е пълно , но като цяло си изкарахме доста приятно !
Едит
Foxy_Fr,
вече ще те слушам за компресията на манитуту....
This is our fight for freedom,this is our way of saying,this is our day.
http://www.facebook.com/PavelStefanovEditor My Page
Аватар
Editor

Рейтинг: 1998

Мнениеот sando g » Пон Сеп 29, 2008 8:04 pm

За жалост неможах да дойда неделя, но бях там събота с един приятел. Уникално трасе, само времето да беше по-готино. Евала на този който е правил всички тези ''кални съоръжения''.

:bowdown: :beer:

пп.Нали няма да се събаря трасето?
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот Admin » Вто Сеп 30, 2008 2:19 pm

Аватар
Admin

Мнениеот Crimson » Вто Сеп 30, 2008 3:06 pm

Деаа и тъпият спорт, не съм впечатлен и добре, че не дойдох. Не ме яд даже, мноооо хубаво си изкарах тука деааа. Снимки ша ми пускат на некви умрели скокчета :(!: Ареееееее улеееооо :(!:
If I find in myself a desire which no experience in this world can satisfy, the most probable explanation is that I was made for another world.
Аватар
Crimson

Мнениеот NovemberCharlie » Вто Сеп 30, 2008 5:27 pm

:offtopic: Едно кошче за боклук да няма! Егати организаторите! :D :offtopic:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Мнениеот DarKFate » Вто Сеп 30, 2008 6:54 pm

NovemberCharlie написа:

Oпределено беше фън. Ако догодина стана малко по-про ще се присъединя и аз с байка. :) А кебапчетата колко бяха вкусни, то точно до тях имаше кошче за боклук. :popcorn: :D
Най-много ми харесаха кросарките, голямо шоу и разбира се най-големия ЧУК беше байк парка. Някой път мисля да го посетя.
П.П.: Извинявам се за тъпия въпрос, но нали няма да се разрушава след като фестивала приключи?
Nothing compares to a simple pleasure of a bike ride!
Аватар
DarKFate

Рейтинг: 1031

Мнениеот bo4co » Вто Сеп 30, 2008 8:18 pm

DarKFate написа:
NovemberCharlie написа:
П.П.: Извинявам се за тъпия въпрос, но нали няма да се разрушава след като фестивала приключи?

sando g написа:пп.Нали няма да се събаря трасето?

Няма! ;) Иначе толкова труд на вятъра. :nono:
bo4co

Рейтинг: 1170

Мнениеот sharky » Вто Сеп 30, 2008 11:24 pm

Този мангала дойде да гледа и се намести точно на последното стъпало от засилката за байк парка и си седеше там. Светлйо ( розовия агент ) се качваше нагоре и го помоли да се помести, за да може да се качи и да тръгне, ама мангала каза, че няма да се отмести и най-демонстративно изрита предната гума на колелото. Светлйо го изгледа тъпо и му обясни, че трябва да се качи там където е застанал и че той може да си гледа колкото си искам само да се помести леко встрани, за да може да се тръгва за скока, ама бай мангау пак му изрита колелото и му каза че няма да се качи. Светлйо си свали каската и го изгледа още по-изненадано и тоя го фрасна в ченето с юмрук. И от там вече Светлйо се погрижи доста подобаващо за VIP зрителя ... :dark:
Вечерта ми стана много жал за тоя колко бой яде, но всъщност си го заслужи , защото удари почти всички, които бяха около него.
Като цяло е доста тъпо да отидеш на фестивал за екстремни спортове ... място за луди хора и да им се издървиш и да ги нападнеш... :rofl: ПОвече са, даже им е забавно :D
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Мнениеот SpoileR » Вто Сеп 30, 2008 11:27 pm

sharky написа:Като цяло е доста тъпо да отидеш на фестивал за екстремни спортове ... място за луди хора и да им се издървиш и да ги нападнеш... :rofl:

:D :agree: :rofl::bowdown: :rofl: :beer: :bowdown:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот freerider » Сря Окт 01, 2008 1:54 pm

sharky написа:... И от там вече Светлйо се погрижи доста подобаващо за VIP зрителя ... :dark: ...

:agree: :agree: :rofl: :rofl: :beer: :beer:
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот astfgl » Сря Окт 01, 2008 2:13 pm

някак си тъпо е .... като си учил нещо във втори клас и да правиш грешки при писане ... особено на имена
--- > СветлЬо
Аватар
astfgl

Рейтинг: 1222

Мнениеот rivanov » Сря Окт 01, 2008 2:39 pm

sharky написа: Светлйо си свали каската и ...

А това защо... :)
Jules, if you give that fuckin' nimrod fifteen hundred dollars, I'm gonna shoot him on general principles.
Аватар
rivanov

Рейтинг: 1467

Мнениеот SpoileR » Сря Окт 01, 2008 7:30 pm

rivanov написа:
sharky написа: Светлйо си свали каската и ...

А това защо... :)

To use it as a weapon :dgrin:
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Prey » Сря Окт 01, 2008 8:58 pm

Cuco написа:А защо Prey не пробваш да направиш по-добро трасе??? Ти до кой скок стигна? А опита ли? Или ще чакаш да направят игра за компютър със скокове за да пробваш... Не те познавам и не съм ти виждал трасетата които си копал но ще се радвам да са много по-добри та да покараме и ние!

:offtopic:
Ше чакам в България да се направи нещо като хората , щото знам че може.

Иначе пряк упрек към теб не съм отправял и няма да го направя.
Аз лично се дразня когато виждам ясно че има хора които имат желание и нещата стават, обаче могат да станат 10 пъти по-добре.
Напълно ясно ми е че трасето е правено в кофти условия за кратко време и най-вероятно от малък колектив(това вече ще кажеш ти).
Единствената ми мисъл е ,че ако се направи колектив по-голям от карачи доброволци, нещата предполагам сигорно ще станат по друг начин :confused:
Аватар
Prey

Мнениеот naso » Сря Окт 01, 2008 10:31 pm

вместо да чакаш може да се научиш как се държи лопата като за начало.защото всеки чака и после само плюе по труда на хората.не толерирам такива като теб.направи покажи и после пак говори!
naso

Мнениеот Jabsco » Сря Окт 01, 2008 10:40 pm

Аз пък не толерирам такива, които говорят без да знаят.Prey е направил достатъчно неща, спокойно.Просто си изказва неговото мнение.
Аватар
Jabsco

Рейтинг: 1925

Мнениеот Prey » Сря Окт 01, 2008 10:41 pm

naso написа:вместо да чакаш може да се научиш как се държи лопата като за начало.защото всеки чака и после само плюе по труда на хората.не толерирам такива като теб.направи покажи и после пак говори!

Aз лопатата съм се научил да я държа...ма някой хора не виждат по-далеч от носа си...
Ако някога имаш път ти или някой дръг любопитен дали мога да копам ,добре сте дошли в западния парк имаме си 3 патеки , 1 норд шор и няколко скока :dunno:

Едит:
Не се извинявам , само казвам че никого не съм наплюл или умаловажил труда на някой...най-малко на Цуцо. Просто летвата в някои отношения трябва да се вдигне....и според мен това е организация
Аватар
Prey

Мнениеот naso » Сря Окт 01, 2008 10:59 pm

айде ще дойдем да ги видиме творбите ви :^: спокоен съм бе пич просто се нервя на хора който седят и ЧАКАТ нещо да стане!
naso

Мнениеот Prey » Чет Окт 02, 2008 8:51 pm

Ами определено не съм от хората който обичат да карат на готово...Предпочитам да отида там и да копам за без пари само да има добър краен резултат.
Не се напичам но все си мисля че каране и карачи не излизат без трасета...та цялата работа опира до развитието на спорта като цяло :dunno:
Аватар
Prey

Мнениеот sharky » Чет Окт 02, 2008 8:59 pm

astfgl написа:някак си тъпо е .... като си учил нещо във втори клас и да правиш грешки при писане ... особено на имена
--- > СветлЬо

Ще пиша светлЙо както си искам, ПРОБЛЕМ ?! :dunno:
ИзображениеИзображение
Аватар
sharky

Рейтинг: 1834

Следваща

Назад към Общ форум