nemo_awp написа::offtopic: Тука все едно сме на училище.Всеки чете и поправя грешките на другите.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Целия живот е училище. Какъв е точно проблема? Не искаш да пишеш грамотно ли?
nemo_awp написа::offtopic: Тука все едно сме на училище.Всеки чете и поправя грешките на другите.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xFx написа:Тази http://www.ridespot.net/product_info.ph ... cts_id=293 вилка според мен би била доста отдачен вариант за тези пари,единствената и забележка относно "исканията" ти е това,че е 100 мм ход вместо 120-130мм,но едва ли ще останеш разочарован.
Никога нямаше да се сетя, че думата УДАЧЕН може да се изкриви по този начин Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
Antares написа:за враски с мен:skype - bobi_94_d.m.x. ili gsm - 0878237991
Истината е някъде там...
asdasd написа:Пуснато на: 18 Окт 2008 19:15 Заглавие: Продавам бике за DH
Рамката е Спронт От готините|Седалка Scott| Лапа Zоом| кормило обикновено| Предна вилка RST преправена с прожини FOX с ново масло Ход 180 мил предна капла Crosser от новите Главина Shimano Paravaxs-дуск Shimano 160 Машинка Promax с aved накладки
средно касета с Курбели алуминеви DH | задна шина Crosser от новите главина Shimano| гуми Rubena нови 2.3| Шок Ход 100 Цилиндер Fox мил прожина 450 либри 120 mil | Цена по договаране но нияма да е много снимка- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=298190 за контакти ЛС или Skype mario_vd1

Здравеите,несам тарсил добре или просто неоспях да намеря.
Какво мислите за таси вилчица питам защото разглеждах вилките из електроните магазини и попаднах на таси и ми стана интересно става ли за не6то или не ?
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
andr написа:Shady написа:Продавам каска 661 Lunch 2006 L. ...
Само не разбрах, що стана, че не вечерАхме?
и се колебая междо две
Та...трябва ми нещо здраво и нещо,в което да съм сигорен
ами аз сам "новак" но можеби
до го ползваш за фрийраид и леки патеки
Анелия написа:КУРмило
Всички ли му викате "мило" на ... нали знайте
Здр продажам горе споменатата рамка климбер с цашки вп от обикноените и по йелание на някои с една вилка нз каква е но праи около 60-70 ход и е сажместима само за диск рамката е късана 1 път но заварката е мно здрава и има подсилка рамката е жзех зажарено нои и аз я занесах да я минат веднъж и няма мърдане цената е 75 лв. с лек коментар скъпе miladin_dani ili tel-0888357121
Antares написа:"Tassy" е най-новия модел вилки на Zoom за '09, предназначена за dh, fr, xc, dj, street,
fifffka написа:Вилката на бъдещето
Продавам горепосочената рамка жез никакжи забелейки от лявата страна само има пож4ко драскотини заради лифта на сопот което щте имам напреджид в цената за вразки ЛС
И моята е с две врътки за втвърдяването.darkmanbaiker написа:тфа е колелото е на един фр аз мисля да си зема такава вилка чух че нова е 80 кинта сега погледнах няколко снимки в нета и видях че на тях е само с една врътка за омекотяването и втвърдяването а неговата е с две
Crack написа:аз пък имам обикновената версуя само рамката
щото е единствената която не ми е малка инъче да взе ми си ПРО или ТЕ ма Те е за друго не е за твоя тип каране и е по скъпо .
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта