[quote="MAN6"]
[quote="A.D.I."]
[quote="Tanuco"]
Просто Веломания не споменават какъв тип вилки продават, а после се правят на големите търговци с невероятно ниските цени.Нямат кутии...раздават ги в пличкета, а после-представител на Marzocchi, дрън-дрън.
[/quote]
проблема е 4е са в плик4ета,така ли?Ами земи си от EU с 300кинта отгоре тогава.Или ПсилоSL от бас за 900лв...баси майтапа
NoPain...NoGain
[/quote]
ABE BRATO, STIGA WICOWE BE
DA TI DAM PRIMER TOGAWA?
SHE SE IZKEFISH LI DA IDESH DA SI KUPISH KILO SALAM ILI SIRENE ILI KWOTO I DA BILO, AMA DA NE TI KAJAT KUW E PROIZHODA I T.N. CHE I KASOWA BELEJKA DA NE TI DADAT
AZ LICHNO NQMAM PROBLEM S CENITE, SHTOTO SA NISKI I SE KEFQ... DRUG E WYRPOSA CHE NE E KOREKTNO I CHE OT VELOMANIQ SA SI ZADNICI, NQMA KAKWO DA SE LYJEM, DA NE GOWORIM CHE I MAISTORITE IM SA... "MAISTORI"
OSWEN TWA TE NE ZNAQ S KAKUW RAZMER CHELO E DADENA RAMKA OT "MARKATA" DRAG
PITAT GI WEDNUJ EDNI KLIENTI, TOEST NE GI PITAT MI ISKAT DA SI ZEMAT OVERSIZE WILKA A RAMKATA E NORMAL
I ONQ DEBIL WIKA- DONESETE KOLELOTO I SHE Q SLOJIM..
DOBRE.EEE.EE.EEEEE
A BI LI MI KAZAL ZASHTO TOGAWA XTR-ITE SA NA TOQ CENI?!!?!?
TE DALI SA WZETI NA PO LEWCHE PARCHETO...
A ZASHTO GI PRODAWAT NA PO 300.....
HAIDE RAZMISHLQWAI BRAT MI.
AZ AKO NE ZABRAWQ SHE WLEZNA TIQ DNI DA WI WIDQ KAK STE, CHE MI LIPSWATE
ODAWNA NE WI BQH CHEL BISERITE....
TUKA WERNO E RAI ZA TAKIWA KATO WAS...
admin, NE TRII!!!

NE E KOREKTNO
WSEKI IMA PRAWO NA MNENIE
SHE KAJESH- TI RAZPALWASH INTRIGI I T.N.
AMA I TE S TEHNITE M,NENIQ RAZPLAWAT INTRIGI, DRUG E WYPROSYT CHE NE GO ZABELQZWATE, SHTOTO...
ARE
[/quote]
MAN6i, samo da vmetna, otnosno korektnostta na magazinite
znaesh li kakvi biaha RockShox 2004 vav BAS? pak OEM
vsichki samples na GLOBE i tiah gi prodava bate ti Doio kato novi...
izobshto vsichki rabotiat taka... dokato ne gi hvanat...
sled koeto nie potrebitelite she iziadem koravia... shtoto tuka v BG se gleda na potrebitelite kato na ovce za strigane i doene... a ne kato na klent koito ti nosi pari na kraka...
a che kadrite na Velomania sa palna skrab spor niama
palno e s hora koito izobshto ne sa v chas i se misliat za mnogo neshto, kato pochem ot Juri i svarshim sas oemTailor-a
a lumpenite za koito e vajno samo kolko pari davat, a ne kakvo kupuvat izobshto niama da gi komentiram - tiah estestvenia podbor gi otsiava, shtoto kato kupat nekoe laino za 5 lv i se kefiat, to posle se chupi pri skok i nema veche lumpen...