кво ми се дръвчиш па ти беpibsi написа:Абе ти вече почваш да ме дразниш 4-та тема в рамките на 1 час немаш ли си пишка да си играеш .
По темата : Земи пример от онова там дето ти е адаш(в къщата) .. Ходи в селската дискотека ,че след 1 час свършва частта за 12 годишните . И престани да пускаш ТЪПИ ТЕМИ За бога
pibsi написа: престани да пускаш ТЪПИ ТЕМИ За бога
ха благодаря за подкрепатаSpoileR написа:pibsi написа: престани да пускаш ТЪПИ ТЕМИ За бога
Що бе? Тая не е толко тъпа
Само е безмислена и обречена
Manol_DRAG-vr написа: ха благодаря за подкрепата
pibsi написа:Абе ти вече почваш да ме дразниш 4-та тема в рамките на 1 час немаш ли си пишка да си играеш.
SpoileR написа:Пък и зависи Ozzie в какво настроение е, ял ли е, не е ли...
Manol_DRAG-vr написа:Ozzie ти ли заключи http://www.mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?t=43673
Manol_DRAG-vr написа:Какво е флуд
Manol_DRAG-vr написа:KОГА ВСИЧКО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ !!!
ами явно даOzzie написа:Викаш една седмица...
Ами опитай два- три месеца (юни, юли и август- когато е най- гот за каране) да изкараш с гипсиран крайник...
Тогава какво трябва да се правим с теб? BAN ли?
еми благодаря ти за положителния съвет от мен ЧАОdid написа:Manol_DRAG-vr написа:KОГА ВСИЧКО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ !!!
Когато ...
никога.
а както си я подкарал, скоро няма да можеш да пишеш тук, съвсем заслужено. спри се, наистина!
Ozzie написа:Викаш една седмица...
Ами опитай два- три месеца (юни, юли и август- когато е най- гот за каране) да изкараш с гипсиран крайник...
Тогава какво трябва да се правим с теб? BAN ли?
Metal_Psycho написа:
Mмм,не ми напомняй.Още ми е "тъпо".
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта