Selle Royal-Freccia, като си мислех, че ще е подходяща за нея, но

ИСКАМ ДА ИЗБИЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ОТ ГЛАВАТА СИ, ВЕЧЕ!!!
individual написа:Благидаря за вниманието, но тази Terry Butterfly много скъпарска, не мога да я намеря по-ефтина от $120. VeloTo пък не мога да го намеря, за да видя какво представлява, но ще мина през някой друг магазин да проверя наличностите им.
Ако имате някъкви други препоръки, чакам. Особено интересно ми е мнението на дамската аудитория...
tanya написа:... - то широките не знам на някого да са удобни...
individual написа:Въпроса е в това, че според приятелката ми комбинацията байкинг & секс е малко несъвместима. Според нея по време на каране и след него (в рамките на деня да речем) доста я боляла дундата (извинявам се за израза, но не можах да намеря по-подходящ и сравнително културен за изразяване). Не кара много- повече от 30-40 км на ден не сме минавали, ТА въпроса ми е дали просто не е свикнала, изнежена ли е, лигави ли се, абе къде е проблема?! Ако пък имате идея за по-добро седло, което да и взема също става. Сега е със
Selle Royal-Freccia, като си мислех, че ще е подходяща за нея, но
ИСКАМ ДА ИЗБИЯ ТОЗИ ПРОБЛЕМ ОТ ГЛАВАТА СИ, ВЕЧЕ!!!
individual написа: VeloTo пък не мога да го намеря, за да видя какво представлява, но ще мина през някой друг магазин да проверя наличностите им.
...
individual написа: Ако е насочен напред, т.е предната част надолу, тогава ще са и нужни повече усилия да се задържа на нужното й място на седло и ще и се натоварват бедрата в повечко, което пак не е решение.
kikon написа:Широката седалка е за градско каране, при по-продължително въртене би била доста неудобна. Може би е добра идея да се види с какви седалки карат професионалните жени колоездачи и как те се справят с проблема, изобщо справят ли се...
Sky_Knight написа:Всъщност широчината на една седалка в идеалния случай се прави за всеки един конкретен задник. Защото едва ли всички сме с еднакво широки.
MoRTi написа:Здрасти купи и един Azonic Love Seat готина еширока седалка
Незаконното ще свършим веднага. Неконституционното изисква малко повече време.
did написа:
мда. при жените, които, по замисъл, трябва да могат да раждат, седалищните кости са си бая по-широко разположени и се налага използване на съответните адаптирани към тва им предназначение седалки.
individual написа:Проблема е, че разбираш 1 седло дали е удобно едва след неколкочасово/и каране/ия.
Иначе съм отворен към идеи и препоръки...
Дизел написа:Абе женската геометрия е интересна тема?
invididual написа:тази Terry Butterfly много скъпарска, не мога да я намеря по-ефтина от $120
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 348 госта