n3k01 написа:Абе той и DHX е здрав,ма има ли смисал да сравняваш SCOTT с RAM icon_dontknow.gif .Да окачванията са горе долу на един и същ принцип,ма както казва един приятел които си взе GEMBLARчето друго си е рамка по която се е мислело 2 години icon_agree.gif .Та ако имаш пари зимаи SCOTTа icon_beer.gif
bobiracing059 написа:....поне аз незнам...

lowriders написа:Не бях помислил за дерайлиор но мислех да сложа sram sx-5 или shimano saint с късо рамо.
lowriders написа:Каква главина трябва да сложа като си взема скота?
bobiracing059 написа:n3k01 написа:Абе той и DHX е здрав,ма има ли смисал да сравняваш SCOTT с RAM icon_dontknow.gif .Да окачванията са горе долу на един и същ принцип,ма както казва един приятел които си взе GEMBLARчето друго си е рамка по която се е мислело 2 години icon_agree.gif .Та ако имаш пари зимаи SCOTTа icon_beer.gif
А от къде знаеш,колко време се е мислело по DHX-a че приказваш така?
Скота е добро колело,обаче в БГ поне аз незнам да има резервни части за рамката като: кобилици,задници,болтове(айде те болтовете ще се намерят в някоя железария) лагери,втулки и други.![]()
![]()

n3k01 написа:@parcall ти що освен бла-бла-бла и 3 точки не земеш да се обосновеш.Темата е пусната с други цели не да се храниме
Zozka написа:Също така бих искал да видя резултатът какъв ще е...![]()
:evil:R.monster написа:Аз лично съм за GAMBLER-а
@bobiracing. Ок мнението ти е добре изказано,но ако се замислим за да продават доста резевни части (като кобилици,задници,болтове,лагери,втулки и други)може би ще рече че колелата на РАМ се нуждаят от по-честа смяна на чаркалъци...(Например при някой серии на DH/DHX след не чак толкова каране,рамките се нуждаят от смяна на втулки/лагери,задници,докато при Gambler-а за момента няма такива пролеми(е все пак в България този модел Скот-ове са рядкост...
)
Аз също съм фен на DHX-a ,но ако имах възможност да избирам може би избора ми щеше да е Gambler
22 написа:хахахах желязна логикаПри положение,че в България има 2 Gambler-а как очакваш да има задници за нея и т.н.
lowriders написа:...Ще съм благодарен на всички отзовали се.
sherpite написа:...астро ли как има викате там в мазето.
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта