Исках да кажа, че е сглобявано по суперстранен начин. Известно ли ти е как е карано? Щото на мен ми изглежда като доста да е блъскано.Особено с тази липса на предна спирачка и дерайльори.azsa-bachinito написа:Мен (по тенденция явно ) ме интересува само рамката. А иначе е сглобявано къстъм, сигурно за това изглежда така.![]()
Виж ми поста по-горе, защото го поправих.azsa-bachinito написа:Малко, леко крос кънтри и градско от лек човек
azsa-bachinito написа:Малко, леко крос кънтри и градско от лек човек
azsa-bachinito написа:azsa-bachinito написа:
Малко, леко крос кънтри и градско от лек човек
крос-кънтри с тва нещо... icon_rofl.gif icon_crazy.gif
не бях се загледал в снимките...
тва колело е ползвано за стоене в гаража, понеже не става за нищо!
azsa-bachinito написа:azsa-bachinito написа:azsa-bachinito написа:
Малко, леко крос кънтри и градско от лек човек
крос-кънтри с тва нещо... icon_rofl.gif icon_crazy.gif
не бях се загледал в снимките...
тва колело е ползвано за стоене в гаража, понеже не става за нищо!
И кое навежда на тази мисъл? Не съм го виждал на живо де. Разполагам само с първична информация. Ако е за липсата на части, ще му бъдат сложени такива.
Знаеш ли защо няма предна спирачка и дерайльори? Защото пречат кормилото да се върти на 360 и повече градуса. Или защото сглобяващият е идиот.azsa-bachinito написа:Е значи е била много мъчена с добчета и тем подобни и да не я зимам?
хмммм...azsa-bachinito написа:Има задна спирачка, май на снимките се вижда.
azsa-bachinito написа:Е да я зимам ли тая рамка? Наистина ли изглегда много мъчена?
Ozzie написа:ZX 5 не е лоша рамка. По принцип.
Но точно тази като гледам с каква вилка е разчекната...
Освен това е височка и дълга.
Ти колко си висок?
roskata написа:рамката не е предназначена за такъв стил което говори лошо за състоянието и не те съветвам да я зимаш
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта