Трябва ли да си взема тази zx5?

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот did » Нед Окт 05, 2008 9:43 pm

azsa-bachinito написа:
roskata написа:рамката не е предназначена за такъв стил което говори лошо за състоянието и не те съветвам да я зимаш

Аз имах предвид: начина по който е окомплектована да не навежда на мисълта, че е използвана за такива стилове. Или от снимката се вижда, че е в лошо състояние.

от снимки нищо не може да се види.

от начина на комплектоване е ясно, че е карана аграрно, ако въобще е карана.

не питай повече - иди и виж на място! не сме врачки.

то не че на живо си личи, ако материалът е уморен, ама... лаф да става.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот roskata » Нед Окт 05, 2008 9:45 pm

ми най-вероятно за тоба е използвана и с тази вилка става много висока предницата и не се знае колко е здраво челото
roskata

Рейтинг: 975

Мнениеот azsa-bachinito » Нед Окт 05, 2008 10:34 pm

Последен въпрос: да кажем, че рамката е "аграрена", тогава не би ли трябвало да има луфт някакъв между челото и стержена на вилата вилката?
Ти заслужаваш приключение ---> http://www.facebook.com/groups/370492219650901/
Аватар
azsa-bachinito

Рейтинг: 1665

Мнениеот fall_out » Пон Окт 06, 2008 5:36 pm

Ам що не вземеш да си купиш една нова рамка вместо да даваш пари за това,и без това няма кой знае какво по него което можеш да използваш,но все пак винаги зависи и от парите. Колко ти искат за това ако не е тайна?

Последен въпрос: да кажем, че рамката е "аграрена", тогава не би ли трябвало да има луфт някакъв между челото и стержена на вилата вилката?

Ами според скромния ми опит не е задължително,но даже и да няма пукнатини и луфтове има "умора" на материала както мисля някой беше писал по-горе.
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти