outfaced написа:красота ...
А къде, кога или как ще я видим в пълен размер тези дето сме по- далече?

outfaced написа:красота ...

И аз съм на това мнение,ще видим как ще да е 3-тия епизодПървият епизод обаче къртеше от всякъдеееее!
На мен музиката не ми харесва, трябваше да е нещо по-диво
като минат сериите ще пусна торент с 20мин. версия(от филм феста) и версия от 50мин.(сериите на куп) на DVDHuku^ написа:насо един въпрос ?след като качиш всичките части ще има ли някъв варянт тези части сглобени в едно ! .. колкото до сега са супер !
Presize написа:Не че се опитвам да хейтвам , кадрите са хубави ама карането е доста зле като цяло от това което се вижда до сега .
Antares написа:"Критерий" е в единствено число. Май си бил често в мястото от аватара си по време на часовете по български...
Евала за усилията, като за условията и възможностите с които е сниман филма се е получил доста добър, ама... последно гледах Seasons... трудно ще ми хареса тази продукция след подобен филм...
Уви, лишен съм от шувинизъм...
Zozka написа:Бате, бате, дават ме по телевизора![]()
Евалата на бай Насо!
k0cTaHeB написа:Zozka написа:Бате, бате, дават ме по телевизора![]()
Евалата на бай Насо!
Зозка... изруФ !
Накрая да не сте sky high а ?
Zozka написа:Бате, бате, дават ме по телевизора![]()
Евалата на бай Насо!
TheUndertaker написа:Стига с тия корекции с кормилотоша са пребиеш някой път лошо
Zozka написа:TheUndertaker написа:Стига с тия корекции с кормилотоша са пребиеш някой път лошо
И мен това доста ме издразни като го гледах, но споко, това е заснето миналата година. Има напредък в тази насока
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 19 госта