fall_out написа:Вие софиянци май обичате да копате където ви падне. Надявам се,че голямото "копане" на витоша е съгласувано. Защото до колкото някакъв спомен е останал в закърнелия ми мозък мисля,че Витоша беше природен парк,та ако продължавате в същия дух имам чувството,че скоро ще ви налапа някоя природозащитна организация. Не искам да се заяждам,просто не ми се гледа по новините за байкари решили да копат на витоша.
caspar написа:Разбира се, че е забранено, но трябва да караме.
CrZ написа:Росене...стига раздува по форумите за тия работи. Само проблеми ше си докараш така. Събирай хората по скайп не от тук.
NovemberCharlie написа:caspar написа:Разбира се, че е забранено, но трябва да караме.
outfaced написа:NovemberCharlie написа:caspar написа:Разбира се, че е забранено, но трябва да караме.
ми те почнаха някой с копането ...
при такъв пример на такова ниво, какво да очаква човек![]()
тия за ски, нашите за колела ... няма ред, всеки ходи копа, никой копче не може да му каже
баси и държават и управниците и хората ...![]()
По цял свят се правят трасета
Ти правиш ли разлика между ски писта и 2 пътечки за байкове
PtD написа:Ами че те повечето и без това не се държат като планинари...
Само ако си адреналиново джънки.CRAZY RIDER написа:Подкрепям идеята.
А тея съфорумци "еколози" въобще да не ми разправят глупости![]()
По цял свят се правят трасета,но тези за колела най-малко вредят.Факт е,че за да се практикува спорта трябва да са в планината трасетата
PtD написа:защо тук е България?
никой не следи за изпълнението на законите (1) => всеки си прави каквото му скимне => живеем в отвратителната кочина => Докато това не се промени (1), ще си живеем в гнусното оборче
caspar написа:Както знаете драгалевския лифт е в профилактика за един месец и няма да може да се кара там, така че сега е времето да променим "пътечките" в истински трасета! Вече има започнато и доста идей за други трасетата. Време е над Драгалевци да се появят истински трасета, по който ще можем най-накрая да дръпнем в нивото си на каране.
Моля админа да отметне темата като важна.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта