Общи старчески болести.

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот batsandro » Пет Окт 10, 2008 11:51 pm

L-E-G-O написа:Нямам отговор на болежките ви, но имам въпрос. Та проблема ми е в десния крак- повърхностна вена която е доста голяма. Ходих до личния си лекар и ми изписа хапче за разнасяне на тромбове или нещо такова. Спрях за една седмица колелото и пих хапчета, нощем вдигах крака на две възглавници и вената се посви. След качването ми на колелото ефекта от хаповете беше нулев и вената си е същата. Няма болки или дискомфорт, но мисля, че за 19 годишен това е ненормално.

задължително иди на съдов хирург,да го погледне,имам познат с такъв проблем той обаче не се размина без операция за съжаление.не е нещо страшно поне той така каза.и той се влачи така 1 година хапове и мазила ама не помогна.дано да нямаш същите проблеми
и да се размине по леко
"Да запомните туй от мен - жена и дъжд да не ви отказват от планината!”
Аватар
batsandro

Рейтинг: 1275

Мнениеот kotka12 » Пон Окт 13, 2008 7:40 am

баси Клуба на пенсионера
много мрънкате, бре:)

за всички, които таят сериозна надежда за трайно излекуване на хронична травма - НЪЦ, нема да стане :D

относно варикозните /разширени вени/ - медикаментозната терапия може да забави развитието им, но не и да ги излекува :dunno:
иначе всеки от случаите е интересен и може много да се говори, но принципът е един
1. намирате СПОРТЕН лекар /не всеки ортопед-травматолог си има хабер от спортна медицина/
2. слушкате и папкате
3. молите се редовно да оздравеете
4. с повече късмет са ви намалели оплакванията и се чувствате по-добре
5. отново започвате с простотиите с байка, ските, футбола и другите там извънкласни мероприятия
6. пак се връщате при т.1
The best-laid schemes o' mice an' men gang aft a-gley

http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=54478
Аватар
kotka12

Рейтинг: 1980

Предишна

Назад към Други