ПП:Все пак благодаря за минуса,можеше да кажеш да си оправя снимката вместо да ми набиеш минус.То е ясно че сте решили да ми свалите рейтинга доколкото да не мога да пиша

crazybiker написа:И аз де се включа в темата![]()
Editor написа:Така се трошат Реактори...
...'ба ли го критиките , нали няма да кажат нищо хубаво'...
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Не е нормално да се хвърляте от 2 метра на равно, ама вие си знаете...
То глави и крайници за трошене явно има в излишък.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:А ако някой друг вземе пример от него и си счупи главата?
freerider написа:Ozzie написа:А ако някой друг вземе пример от него и си счупи главата?
Абе ясно че ще ме нацъкате с минуси,ама тоя "някой друг" може да земе пример от друга снимка ...Защо трябва да е от неговата ?Пък и все пак това си е темата и защо да не си пусне снимката ,на негова глава е ...
TeDo_BaPHa написа:freerider написа:Ozzie написа:А ако някой друг вземе пример от него и си счупи главата?
Абе ясно че ще ме нацъкате с минуси,ама тоя "някой друг" може да земе пример от друга снимка ...Защо трябва да е от неговата ?Пък и все пак това си е темата и защо да не си пусне снимката ,на негова глава е ...
Абе трошете си главите!!!!!!!
daf4ov написа:http://i.data.bg/08/10/24/1211844_orig.jpg
NOKIA-6300 написа:daf4ov написа:http://i.data.bg/08/10/24/1211844_orig.jpg
ок де рамката ясно няма шок ами вилката както влязла така останала![]()
PIKE ..
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта