п.с. нененнене просто не ! с колчетата на седалките и много грес мнооооого !!!! як им гъзец

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
HepBeH_XaMcTep написа:kikon
Размера на панталонките или размера на чашките?Daniel Panev написа:HepBeH_XaMcTep написа:kikon
kikon - ако си кажеш размера, ще взема да ти подаря едни панталонки за каране. Баси - всичките ти снимки са с тия...
Daniel Panev написа:HepBeH_XaMcTep написа:kikon
kikon - ако си кажеш размера, ще взема да ти подаря едни панталонки за каране. Баси - всичките ти снимки са с тия...
Stancho написа:Daniel Panev написа:HepBeH_XaMcTep написа:kikon
Така всички ще запомнят по-лесно, че е тя.
THEZOGGO написа:Daniel Panev написа:HepBeH_XaMcTep написа:...
![]()
Давай де, кво чакаш:
http://www.chainreactioncycles.com/Cate ... oryID=1095
...
Rancid написа:Ами как какво им е?Доста са грозни и неподходящи панталонките,а доколкото познавам Панев,предложението е съвсем добронамерено и сериозно.Ама нали трябва все с перце да се галим,еле пък ако е момиче..
kikon написа:Хм, ако толкова настоявате да помагате, може да ми помогнете със събирането за едно Glory, размер S, хич няма да откажа![]()
наете ли колко смешно ми изглежда някой със супер рейсърските дрехи и колело, което не може да кара. И колко яко ми изглежда някой с умения и с най-обикновени дрехи. Първият демонстрира външно центрираната си същност, вторият - безразличието си към околния брътвеж.
Това момиче мен не ме вълнува.
Rancid написа:Ходи си блъсна още една ч*****,белким се сетиш...
kikon написа:Или е по-важно да си позааааа?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта