@Rancid, пиленце, какво значи "да ги заслужава"?
Вие от джаза май никога не излизате....
@kikon, ти се научи да теглиш по-сериозни майни...и аз като бяха по-млада опитвах с добро, ама ни стаа

RAM-FR написа:kikon написа:Или е по-важно да си позааааа?
При следващото такова изказване ще помоля Любо да ти дадае БАНан
Rancid написа:Ами как какво им е?Доста са грозни и неподходящи панталонките...
Я да видим?Youngblood написа:Мисля, че като говорим за каране....най-важно е бельото![]()
Oldblood написа:и аз като бяха по-млада опитвах с добро, ама ни стаа
Antares написа:Тази е облечена като за секс, чудно ми е как кара. Кое иска да покаже с тази си външност - че изглежда добре, притежава дълги и стройни крака, или че има колело, което може би не може да кара?
Antares написа:Тази е облечена като за секс, чудно ми е как кара. Кое иска да покаже с тази си външност - че изглежда добре, притежава дълги и стройни крака, или че има колело, което може би не може да кара?
П.П. youngblood, ти да не си хоноруван автор в "Ние Жените"? Че надушвам булеварден стил в защитите на неоправданите момиченца и жени, потъпкани в грубия и вулгарен сексистки свят?
Antares написа:.... чудно ми е как кара. Кое иска да покаже с тази си външност - че изглежда добре, притежава дълги и стройни крака, или че има колело, което може би не може да кара?
В интерес на истината, иронизирах един пост, малко по-назад в темата, но уви, изглежда съм съумял да го запазя в тайна...rarekin написа:шалалала
Antares написа:В интерес на истината, иронизирах един пост, малко по-назад в темата, но уви, изглежда съм съумял да го запазя в тайна...rarekin написа:шалалала
rarekin написа: P.S. Безмислено е да иронизираш жена.
rarekin написа:В този контекст бих нарекъл краката и, както и цялата и фигура, скулптурирани/на вместо стройни/а.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта