Днес в 24часа

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Днес в 24часа

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Сря Окт 15, 2008 7:27 pm

Днес в редовния проочит на пресата, попаднах на тази статия. Много ми хареса, макар че като се замисли човек сигурно е поредното добро желание, което ще се развие само до тук. Добре го е написал човека, с конкретни предложения, а не само искам това, искам онова, и т.н. http://www.album.bg/silvestroff/albums/50983/
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот An1MaL » Чет Окт 16, 2008 11:16 am

Мдам... няма да е лошо да има велоалеи, защото по улицата всякакви откачалки, по тротоарите също... :wavey:
Edit: но това са само празни приказки, само говорят, но нищо не вършат. :nono:
Аватар
An1MaL

Рейтинг: 1942

Мнениеот assgiver » Чет Окт 16, 2008 12:40 pm

Що трябва да има 10 теми с почти идентично съдържание ?! :confused:
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот axelmax » Чет Окт 16, 2008 2:08 pm

нека има ,че ако не се говори,сме заникъде

днеска поредната простотия на шофьор от градския транспорт

карам по правилата най дясната лента за направо,има и една дето е за на ляво но тя не ме вълнува

и един автобус дето е за направо минава по лентата за наляво,но след 50 метра имаше спряна кола(неправомерно -разбира се),и ония ненормалник ми сигнализира звуково да се махна ,а след мен в съшата лента кола ме задминава автомобил

И АЗ КЪДЕ ДА ОТИДА ?,за една бройка ме бяха пресирали

ебаси държавата ,докато не се избием няма да спрем
"У планину се раджаю ора, а у полье тикве"
Аватар
axelmax

Рейтинг: 1614

Мнениеот flatko » Чет Окт 16, 2008 3:03 pm

@аксел, трябва си бая майсторлък, пък и стаж, за да предвиждаш и избягваш подобни неприятни ситуации... реално никой не ти спазва правилата, без значение дали има прасета на кръстовището, дали има камери по стълбовете и т.н.

Иначе - айде верно в една тема да се обсъждат велоалелите и т.н. истории, за да не досаждаме на хората, които това не ги интересува... пък и да не пропускаме нечие ценно мнение ;)
flatko

Рейтинг: 1310

Мнениеот Silvestroff Gabrovo » Пет Окт 17, 2008 8:04 pm

Извинявам се на съфорумниците за доблиращата тема, но имах идеята само да се осведомявате за това какво е написано. Днес има отговор на Бате Бойко, по повод написаното.Не знам дали са само приказки, но в общи линий в централна София ще бъде удобно да се предвижва човек с велосипед.
Silvestroff Gabrovo

Рейтинг: 1768

Мнениеот flatko » Пет Окт 17, 2008 8:19 pm

Ъъъъ, да де, това го дъвче от незнам кога, идеята е да излегда атрактивен на младите хора. Реално младите хора в голяма част от случаите предпочитат кола :) Но както и да е, той само си приказва, това, че откъсват от хазната си 1м за пребоядисване на алеята по Борис трети не е голямо усилие като цяло.
flatko

Рейтинг: 1310

Назад към Общ форум