Sasho88 написа:THEZOGGO написа:bikerider написа:Ако тенденцията се запази при тази плачевна инфраструктура в София неминуемо ще има жертви.
Инфраструктурата е проектирана за не повече от 800 хил. души. В София живеят 2 млн. Не е виновна инфраструктурата, защото града просто няма накъде да се разширява повече.
Ооо има, има, но никой не иска да инвенстира да строи жилищна кооперация в нивите м/у София и Банкия или откритите площи след София посока Пловдив, защото съотношението цена/м² не е никак изгодно в сравнение с това да мушнеш блокче м/у два блока на мястото на градинка в Овча Купел...
Между София и Банкя, турдна работа, първо всичко е завзето второ, да живееш до магистрала не е голям кеф
Аз съм от Банкя и съм малко раздвоен за тая магистрала. Нестига ще Банкя вече не е със съвсем "чист" въздух, па са и тая магистрала
София е пренаселена защото както казва прованса София не е България и там винаги има работа. И така всичко налита на София живурка на наем 700лв в Люлин плаща повече за транспорт, плаща повече за храна и кафета, а ако тегли чертата бачка за същото което и във Варна.
Като бях в България в компанията в която цъках от 30 души само 3-ма бяхме от София. Но и там нещата са малко с двоен стандарт, евала че са се дигнали от прованса и къртеха много пари, като сме толкоз убави от Софийското Поле да сме били всичките Софета в тая фирма. Не ги съдя, всеки се бута, а няма как да делиш хората на отрепки и не и да ги спираш преди да влезнат в София.
То ако можеше така всичките 240 говеда барабар със служебните и приятелски Мерцедеси от центрото требваше да заминат за прованса.
Тегавко
Що се отнася до градското каране. Това за мен е пълна ужасия. Преди доста щъках с колелцето, то не са били бутания от хора, налитане на бой, колите и камионите се правят че не те виждат, банкетите са като DH трасе, въздуха не се диша (еле па ако някой ЗИЛ или Икарус се пъчи да те изпреварва). После и скутер опитах, няма как да стане. Движа се с кола в София а колелото е скатано в багжника. А сега даже съм в Малта кадето всички разтояния са ми на 5-10 минути

предимството на малката държава.