да помрънкам...

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

да помрънкам...

Мнениеот Exo-to » Чет Окт 16, 2008 9:11 pm

...правя се на примерен колоездач и в 21.30 минавам през подлез, снабден с широки, полегати склонове като за велосипед и на правоъгълната решетка ми пропада гумата, но доста по-показно от всякога. Предна "човка", спукана предна гума, одран нос, криви спирачки и рамка увита около чатала - колелото си остана като закачено за мене. Такава каскада не бях си и представял - как после да не се чудят хората за тънките гуми :confused:
Аватар
Exo-to

Рейтинг: 1200

Мнениеот Анелия » Чет Окт 16, 2008 9:53 pm

Малко кофти изживяване, ама се радвай, че с обелен нос си се отървал. :agree:
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 16, 2008 10:02 pm

Апа, аз преди две седмици минавам покрай зоопарка (щото съм тарикат), а там некаква лудница, коли се разминават на половин огледало една от друга. Разбира се, аз права собствена колонка и минавам там дето остава половинката огледало. Подминавам един бетоновоз с подозрително стърчащ отстрани маркуч (тва го оцених впоследствие) и в един момент се оказва, че нещо ми липсва. Колелото. Като станах от земята то си висеше пе некакъв начин на десната спирачка от вече споменатия маркуч. Добре, че бетоновоза немаше накъде да кара, та си го зех без много да го гоним. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: да помрънкам...

Мнениеот Ozzie » Чет Окт 16, 2008 10:16 pm

Exo-to написа:...минавам през подлез, снабден с широки, полегати склонове като за велосипед...

ама не са за велосипед, а за бебешки колички
чудя се как не си се очистил още в началото и да направиш кълбета по стълбите
тогава сигурно щеше да е още по- болезнено
шанс
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Назад към Други видове колоездене