Кефи ли ви форума?

Тук ще намерите упътване за ползване на форума и правилата за общуване в него. Това е мястото за вашите предложения, критики и каквото друго се сетите, свързано с форума или сайта като цяло.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 600 / 10

Мнениеот Newone » Сря Сеп 03, 2008 1:33 pm

kikon написа:Форумът е интересен до едно ниво. Докато опознаеш средата и хората, с които пишеш, след това започваш да караш с тях, да си пишеш по скайп или друг лайв чат, и вече нямаш нужда от форума, защото общуването с тях на живо е много по-пълноценно. Постепенно започваш да виждаш как темите и въпросите, които се обсъждат, започват да се повтарят и намираш все по-малко теми, които да те заинтригуват с нещо ново и различно.
Ако не влизаш само 3-4 дни, като се върнеш гледаш 234 теми с нови мнения и си даваш сметка, че всъщност от тях реално те интересувт 3-4, не повече, че даже и тях ги следиш само за развлечение.
Накрая остават само новините, мероприятията за каране и пазар. И някоя друга снимка и клипче.

Reality.

Съвсем правилно, както се изрази и увaжаемият PtD, но винаги може да откриеш нещо ново или някого....
Life is a short, warm moment!
Аватар
Newone

Рейтинг: 2000

Мнениеот Unik » Чет Сеп 04, 2008 9:32 am

Да кефи ме форума, дори и помията в него ме кефи, кефят ме и типчетата с които се запознах чрез него, кефи ме рейтинга, всичко ме кефи дори дискриминацията и спекулата с рейтинга са добро нещо което показва, че някой хора предпочитат, да избиват рибата с него, вместо да покарат заедно колело. Добре, че не е направен с комерсялна цел защото някой от модераторите са за дебелата тояга. Имам доста Фън от както пиша тук, срещнах се с доста хора имам нови приятели (нямам рейтинг :) ), но се кефя, че го има от колкото да го няма, освен това се кефя и на Ridemonkey и Pinkbike там поне няма толкова агресия, ама то в нашия форум на Българина дай му гъза и лайната да си покаже първо после иска и да му кажеш, че е много печен и всичко е ок. :rofl: :rofl: :rofl: :D а сега цитирайте ме на воля...... :rofl: :rofl: :rofl:
карам само със начален клас велосипеД Защото карам DH ли, рейтинга ми е и той надолy :) Що не идва Сам Хилл в Сопот, щото го е СТРАХхх ; о4 team shambala-bike-park - slow bikes fast riders
Аватар
Unik

Рейтинг: 1149

Мнениеот lanzz » Чет Сеп 04, 2008 10:57 am

Unik написа:на Българина дай му гъза и лайната да си покаже първо после иска и да му кажеш, че е много печен и всичко е ок. :rofl: :D а сега цитирайте ме на воля...

е добре де, печен си.
Аватар
lanzz

Мнениеот pocket-rocket » Чет Окт 09, 2008 4:43 pm

:agree:
Unik написа:Да кефи ме форума, дори и помията в него ме кефи, кефят ме и типчетата с които се запознах чрез него, кефи ме рейтинга, всичко ме кефи дори дискриминацията и спекулата с рейтинга са добро нещо което показва, че някой хора предпочитат, да избиват рибата с него, вместо да покарат заедно колело. Добре, че не е направен с комерсялна цел защото някой от модераторите са за дебелата тояга. Имам доста Фън от както пиша тук, срещнах се с доста хора имам нови приятели (нямам рейтинг :) ), но се кефя, че го има от колкото да го няма, освен това се кефя и на Ridemonkey и Pinkbike там поне няма толкова агресия, ама то в нашия форум на Българина дай му гъза и лайната да си покаже първо после иска и да му кажеш, че е много печен и всичко е ок. :rofl: :rofl: :rofl: :D а сега цитирайте ме на воля...... :rofl: :rofl: :rofl:

:idea: Не.

П.С. Добре, че ги има старите заключени теми.
pocket-rocket

Рейтинг: 1210

Мнениеот Manol_DRAG-vr » Пон Окт 20, 2008 8:17 am

По к'во да ме кефи, по ''дизайн'' или ...
KОГА ВСИЧКО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ !!!
Manol_DRAG-vr

Рейтинг: 906

Мнениеот frogcho » Нед Окт 26, 2008 1:35 pm

Донякъде.
Админите са зли,което ме нерви.Банват за всичко,ама нали трябва да си пазят реномето на зли.
Дизайнът не ме кефи.PHBB3>>>>PHBB2.Огромна разлика в класите,но тук си седят на този отвратителен изглед.
Жабчо
frogcho

Рейтинг: 1060

Мнениеот XeDoX » Нед Окт 26, 2008 1:42 pm

frogcho написа:Донякъде.
Админите са зли,което ме нерви.Банват за всичко,ама нали трябва да си пазят реномето на зли.
Дизайнът не ме кефи.PHBB3>>>>PHBB2.Огромна разлика в класите,но тук си седят на този отвратителен изглед.

Аз пък съм свикнал на тази версия и не намирам смисъл да се променя нещо,което работи.Не харесвам форуми като този на Mitsubishi ,в който като си отвориш профила имаш 100 менюта и ако не си свикнал ти отнема не малко време да си промениш разни дребни настройки по профила.И админите (включително модератори и т.н.) са толква зли или добри,колкото трябва.Ако всеки като теб,новорегистриран започне да пълни така форума 'оправете си часовника...оправете си аватарите' колко процента ще останат темите свързани с MTB ?
Изображение
Аватар
XeDoX

Рейтинг: 1796

Мнениеот bikerider » Нед Окт 26, 2008 7:22 pm

frogcho написа:Донякъде.

Вервай ми, нямаш си и представа какво значи строга модерация.

frogcho написа:Дизайнът не ме кефи.PHBB3>>>>PHBB2.Огромна разлика в класите,но тук си седят на този отвратителен изглед.

Ами какво чакаш - пиши мигрейшън скрипт и да минаваме.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Предишна

Назад към Мнения, предложения и въпроси за форума и сайта