1Lk0` написа:...някой с по хубава камера или апарат да снима и да качи да видите за какво става въпрос...
Виражи:

Скок:

Дроп:

1Lk0` написа:...някой с по хубава камера или апарат да снима и да качи да видите за какво става въпрос...
и един Шоколад завива Мармота в станиол1Lk0` написа:А вярно ли е че и пъмп трак ще правят там? Едни пичове ми казаха, но не знам..
1Lk0` написа:А вярно ли е че и пъмп трак ще правят там? Едни пичове ми казаха, но не знам..
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Backflip_Motor написа:Трябва да се събере една групичка от 20-30 човека с лопати и може и в БГ да се появят някакви подобия на снимките в тази тема.
Poison написа:ЪъЪъЪъъТова е просто уникално
Кога ли ще направят такива неща и в България , та да можем и ние да им се порадваме
![]()
Незнам дали ви е ясно ,но на това място са снимани кадри от Дисордър 9!gesh*fresh написа:Poison написа:ЪъЪъЪъъТова е просто уникално
Кога ли ще направят такива неща и в България , та да можем и ние да им се порадваме
![]()
Нали се сещаш че тези неща ги правят самите те никой не им го прави!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта