Ozzie написа:

Ozzie написа:
did написа:Manol_DRAG-vr написа:тва ми е мнение номер 100
тва ти е пост номер 100.
сериозно мнение досега по никой проблем не си имал.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
да лапешка ма има и други като мен които се оплакватnemo_awp написа:Лапешка работа![]()
Момченцеее!Manol_DRAG-vr написа:давайте сваляите го още ш*б*няци
Manol_DRAG-vr написа:да лапешка ма има и други като мен които се оплакватnemo_awp написа:Лапешка работа![]()
Присмял се хърбел на щърбел.Stancho написа:какви простот ий пишеш
Manol_DRAG-vr написа:КВО САМО ГО СВАЛЯТЕ ТОО СКАПАН РЕИТ БЕ, ДЕЕБА И КРИТИЦИ НАЛИ УЖ СМЕ СЪФОРУМЦИ ОМРЪЗНА МИ ВСИЧКИ ГЛЕДАТ ДА СЕ ЗАЯЖДАТ. СМЕШНИ СТЕ, НО И ЖАЛКИ.
Deadmau5 написа:не разбирам каква е тая цялата работа с рейта
абе обърна ли внимание кога се е регистрирал този човек, за да се заяждаш с него дееба и скапан ''задружен'' ''свободен'' форумOzzie написа:Deadmau5 написа:не разбирам каква е тая цялата работа с рейта
Не разбираш ли?
а на теб не мога да ти схвана тъпата мисълXeDoX написа:Маноле,какво е "дееба" ? Нещо като "сеера" ли ?
Manol_DRAG-vr написа:абе обърна ли внимание кога се е регистрирал този човек, за да се заяждаш с него дееба и скапан ''задружен'' ''свободен'' форум
според мен лично по-възрастните са задружни и в същото време заядливи, което прецаква всичкоOzzie написа:Manol_DRAG-vr написа:абе обърна ли внимание кога се е регистрирал този човек, за да се заяждаш с него дееба и скапан ''задружен'' ''свободен'' форум
абе да ти кажа обърнах внимание на едни други неща като натисна едно бутонче което ти не го виждаш...
И форума е задружен, или по- голямата част от него.
Аз ли съм виновен, че ти не можеш да се впишеш в обстановката?
Разбира се! По презюмция винаги някой друг е виновен!Ozzie написа:абе да ти кажа обърнах внимание на едни други неща като натисна едно бутонче което ти не го виждаш...
И форума е задружен, или по- голямата част от него.
Аз ли съм виновен, че ти не можеш да се впишеш в обстановката?
Manol_DRAG-vr написа: ...според мен лично по-възрастните са задружни...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта