Необходим ли ми е заден шок или само ще ми пречи?
Нека само отбележа че съм 185см/65кг.

Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Прав сиTeDo_BaPHa написа:Задния шок само ще ти пречи, "амортисьорната" вилка на One-a също. Вземи си Hacker-че и няма да съжаляваш![]()
"амортисьорната" вилка на One-a също. Вземи си Hacker-че и няма да съжаляваш
TeDo_BaPHa написа:Задния шок само ще ти пречи, "амортисьорната" вилка на One-a също. Вземи си Hacker-че и няма да съжаляваш![]()
Да както споменах по-горе one е добре защото можеш да сложиш хубава вилка демек рамката е oversize но ако сложи xcr май ще трябва да направи подсилки зада не скърши челотоxFx написа:Привет.
Уана определено е по добрият вариант,в послетствие можеш да надграждаждаш ако усетиш,че има нужда.Един приятел има драг уан и е доста доволен,определено става колелцето,разбира се не можеш да очакваш кой знае какво за колело от 250 лева но определено ще ти свърши работа,едва ли има по добра алтернатива в България за тези пари,освен ако не е на старо....Можеш да овеличиш бюджета с 20-25 лева и да има кажеш направо на място в магазина,вместо вилката на уана да ти сложат сънтър XCM.Това е от мен,надявам се да направиш правилен избор.
traqn написа:... и си зимаш няква зумска вилка и си пич
Е да ама zoom нещо куца там. Да земе one да кара със тая вилка(която е много дървена).Аз мисли че тая вилка както е описал какво ще прави ще изпусне на втория ден,но да събере пари и да купи ето тази http://dimibike.com/product_info.php?cP ... e9d9760785traqn написа:Привет>
Аз имам drag one и сам страшно доволен и го ползвам за това за което ти искаш да го ползваш.Вярно е че вилката е много дарвена но доколкото знам той струва 269лв ( http://dimibike.com/product_info.php?cP ... e9d9760785 ) следователно имаш оште 30 кинта за вика намираш оште 20 и си зимаш няква зумска вилка и си пич
EccentricMOTION написа:Сега ми направи впечатление, че има 2 варианта на Drag ONE относно вилката - Zoom и SR Suntour? Правилно ли предполагам, че става въпрос за модел '07 / '08 ?
Gigo_97 написа:Aми аз ти препоръчвам друго земи иди в некоя заложна къща и виш там некво колело за 300 лв.
Gigo_97 написа:Aми аз ти препоръчвам друго земи иди в некоя заложна къща и виш там
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта