ДЕЕБА

Молим всички посетители, когато им се прииска просто да си поговорят глупости, да се помайтапят с дребни простотийки и т.н., да го направят в този форум. Тук е позволен по-груб език, стига да не е насочен към други членове на форума. Можете да пускате всичко, което като съдържание или стил би било неприемливо за останалите форуми. Но ако по наше усмотрение темата има смисъл или идея само за автора си, тя ще бъде изтривана!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 400 / 400 / 2

Мнениеот Manol_DRAG-vr » Съб Окт 25, 2008 6:24 pm

XeDoX написа:Маноле,давай го по-спокойно,прочитай си пост-а преди да го постнеш по един-два пъти,променяй нещо ако се налага и най-вече влагай смисъл в написаното и ще достигнеш до ключа към по-високия рейтинг.Друго не мога да ти препоръчам :agree:

P.S. ако някой не те харесва няма проблеми,случва се,но ако никой не те харесва значи не е добре(купуваш си един голф и се регистрираш в един друг форум).

нищо лично към притежателите на голфове
Хм да прав си. В такъв случай ви дължа извинение ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ СЪМ НЕКОРЕКТЕН ЗАДНИК, ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ВИ НАПСУВАХ и т'ва е.
KОГА ВСИЧКО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ !!!
Manol_DRAG-vr

Рейтинг: 906

a

Мнениеот biker4ogena » Съб Окт 25, 2008 7:51 pm

Manol_DRAG-vr пи4 еми в тъкъв случеи си направи нов рег

П.П. и аз много се дразня от тоя реитинг ама кво да праиш пре ебвка Е
:crazy: :crazy: :beer: :beer:
biker4ogena

Рейтинг: 667

Мнениеот did » Съб Окт 25, 2008 8:39 pm

абе вие, смелите,.....

наистина ли така говорите неразбираемо, несвързано, идиотски звучащо и... малоумно при нормалните разговори с хората около вас?

започнете да пишете така, както говорите - на балгарски, без цифри вместо букви, без тъпотии, без идиотии, без хормони...

направете го, пораснете и веднага ще разберете, защо ви се случва това, което ви се случва тук.

казано иначе - тук сте в МЕДИЯ, а не в кварталната байкърска сбирка. Пишете така, че като си четете постовете след 10 години, да не ви е срам. Щото постовете ви ще са ТУК!

осъзнайте се, щото станахте много и ако я карате така, ще ви трябват десетки пререгистрации, преди да ви възприемат нормалните хора като нормални хора.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Рейтинг: 2000

Мнениеот pibsi » Съб Окт 25, 2008 9:11 pm

балгарски

Нищо лично ;) :beer: :beer:
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот did » Съб Окт 25, 2008 9:14 pm

pibsi написа:
балгарски

е... трудно е, като пишеш едно мнение като това за 20 секунди и не си го четеш, да не допускаш грешки.

Никога не съм се заяждал на някого, когато е ясно, че става дума за обикновена грешка. надявам се, че не те дразня със системна неграмотност ;)
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Съб Окт 25, 2008 9:15 pm

did написа:...пораснете...
Младежи, на ваше място не бих прибързвал с порастването. Изживейте си детството като хората, не го слушайте дядо did. С годините нещата ще си дойдат на мястото. Но за един рейтинг... за един форум... да си пре*бавате хубавото детство?! Да бе да!! Живейте си безгрижно, че после става "интересно"...

П.П. did, не се оправдавай :Р
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот pibsi » Съб Окт 25, 2008 9:16 pm

did написа:
pibsi написа:
балгарски

е... трудно е, като пишеш едно мнение като това за 20 секунди и не си го четеш, да не допускаш грешки.

Никога не съм се заяждал на някого, когато е ясно, че става дума за обикновена грешка. надявам се, че не те дразня със системна неграмотност ;)

Не просто го пуснах ,защото много често правиш забележки на хората за дребни грешки ... Иначе аз на "кривописа" много внимание не обръщам Шльокавицата ме дразни .
Аватар
pibsi

Мнениеот SpoileR » Съб Окт 25, 2008 10:00 pm

Manol_DRAG-vr написа: според мен лично по-възрастните са задружни и в същото време заядливи, което прецаква всичко

Абсолютно си прав :) Бих ти дал +, ама са ме изпреварили с обратното...

ще те дебна и ще ти го дам целия! :D

Аз не съм дърт, па някък си се вписах, със малко повечко зорУ... Ама при мене преобладава ГОЛФ фактора...за т'ва ги е страх другите! :^:

pibsi написа: Иначе аз на "кривописа" много внимание не обръщам .

а трябва.... вярно е, че е форум във виртуалното пространство и по-важното е да се разбираме, а не грамотността, но уви...има си правила и трябва да се спазват.

Много хора на млада възраст сами системно си НАЕБАВАТ* правописа точно поради писане и чатене, на такива места, където няма контрол над нищо...

Ако щете ми вярвайте, но от както съм в този форум, си промених правописа коренно. И на други форуми и в личния живот и навсякъде. (който не вярва, да ми прочете някой от първите постове тук...)
Наистина, създадох си начин на мислене, който от вътре ме човърка, че мога да напиша нещо неграмотно... дори бих казал, че съм благодарен, че се зарибих тук и свикнах с правилата, които по себе си, ме отправиха към по- добро. Най- искрено го казвам.
Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот PtD » Нед Окт 26, 2008 4:45 am

Aз, SpoileR, си те спомням от неграмотния ти период. Имаш сериозно развитие, пич :agree:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Manol_DRAG-vr » Нед Окт 26, 2008 9:16 am

До всички имам нова регистрация. Ще започна на чисто :popcorn:
KОГА ВСИЧКО ЩЕ Е ДОСТЪПНО ЗА ВСЕКИ !!!
Manol_DRAG-vr

Рейтинг: 906

Мнениеот pibsi » Нед Окт 26, 2008 6:42 pm

Spoiler Не си ме разбрал . Имам предвид ,че мога да изтърпя неправилно писане и прочие . Но наистина съм съгласен с теб ,че тук се качва нивото на българската ми граматика :D Мога да се похваля ,че и аз съм се поограмотил вече
Последна промяна pibsi на Нед Окт 26, 2008 7:18 pm, променена общо 1 път
Аватар
pibsi

Мнениеот did » Нед Окт 26, 2008 7:03 pm

pibsi написа:поуграмотил

поограмотил.
:(!:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот pibsi » Нед Окт 26, 2008 7:18 pm

did написа:

поограмотил.

Не казах ,че съм грамотен на 100 Процента :D
Аватар
pibsi

Мнениеот did » Нед Окт 26, 2008 7:34 pm

pibsi написа:
did написа:

поограмотил.

Не казах ,че съм грамотен на 100 Процента :D

бе... :D

не че се заяждам, ама интервал се оставя не преди, а след запетайката!

ааа!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Antares » Нед Окт 26, 2008 8:13 pm

did написа:Никога не съм се заяждал на някого, когато е ясно, че става дума за обикновена грешка.
Каквато би могла да е тази:
did написа:не че се заяждам, ама интервал се оставя не преди, а след запетайката!
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Re: ДЕЕБА

Мнениеот THEZOGGO » Пет Сеп 04, 2009 10:16 pm

:rofl: :roll2: адската тема просто. :rofl:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Antares » Пет Сеп 04, 2009 11:07 pm

Изображение Изображение
Карикатурите ми
Ben Franklin
Аватар
Antares

Re:

Мнениеот naso » Съб Сеп 05, 2009 2:20 am

я съм мале питбул,териееер,,,,нЕ съм жалък
naso

Рейтинг: 1993

Мнениеот Чубака » Съб Сеп 05, 2009 5:45 am

Брях брях хора зема да пусна едно хостче от нас и да направя един форум ЗПЦБДГ ЗАДРУЖНА ПРИЯТЕЛСКА И ЦЕЛОДНЕВНА БАИКЪЪЪРСКА ГРАДИНА ако не стане ще пуснем и подфорум ЯСЛА. А относно Споилера "ГАДЕН ГОЛФАДЖИЯ" е много прав Форума лекува ревматизам кривопис камъни в бъбреците и т.н а за ПиПСИ кво да каже просто бояджия беше силен АКТИВИСТ на парията ССЗГФ СВОБОДНО СЛОВО ЗА ГАДЕН ФОРУМ но се мирна това дете.
П.П Пипси баце аре пиши в този скупе че ми се изчака чакането.
Spoiler искам голф колко пари го взе.
Аватар
Чубака

Рейтинг: 1186

Мнениеот oxliova » Съб Сеп 05, 2009 7:58 am

Бързо ти блъскат минуси, но доста малко хора ти цъкат плюсове. Дори и да помогнеш/качваш някакви работи, пак няма да ти обърнат внимание :beer:
oxliova

Рейтинг: 888

Мнениеот Чубака » Съб Сеп 05, 2009 1:05 pm

oxliova написа:Бързо ти блъскат минуси, но доста малко хора ти цъкат плюсове. Дори и да помогнеш/качваш някакви работи, пак няма да ти обърнат внимание :beer:

Пха съмнвявам се да е така няма не оценен труд нали се сещаш след време и упоритост всичко става ти искаш да си на 2 дена като мен и оп да имаш 1600 след всеки падеж следва възход стани на 1000 мнения и ще видиш че ще си се променил като цяло и може да имаш и + :beer:
Аватар
Чубака

Рейтинг: 1186

Мнениеот hitar_potter » Съб Сеп 05, 2009 1:42 pm

oxliova написа:Бързо ти блъскат минуси, но доста малко хора ти цъкат плюсове. Дори и да помогнеш/качваш някакви работи, пак няма да ти обърнат внимание :beer:

Ами, то с тоя подпис...
Изображение
Аватар
hitar_potter

Предишна

Назад към Бла - Бла