bullet933 написа:Марзочи амджстр серията е за теб три коронна 315мм ход с пружина от зуум нормал сайз
мерси за минусите
sh4dy написа:Rock Shox Pike 426 Dual-Air. Има ход от 95 до 140 мм което според мен пасва перфектно на тези стилове.
sh4dy написа:ДОбре де нещо съм се онесъл и сега се поправям.Не пасва перфектно но според мен е сред възможните избори
blueeyezbg написа:За 300 лева може да си земеш твърдак с приятна главинка ако ще е само стрийт ... При дърта вече е по коварно с твърдо отпреде ...
XeDoX написа:Как го виждаш да кара 'малко хс' с твърда вилка ?
XeDoX написа:blueeyezbg написа:За 300 лева може да си земеш твърдак с приятна главинка ако ще е само стрийт ... При дърта вече е по коварно с твърдо отпреде ...
Как го виждаш да кара 'малко хс' с твърда вилка ? Вилка за крос кънтри и стриит едновременно не съм виждал...пък ако са измислили,извинете ме.
did написа:Лесно.
Много хора си карат с твърди или неработещи вилки в планината и се справят добре. Някои дори го правят умишлено, а не заради липса на средства.
Аз също си минах първата Паралелна Вселена през 2004 година с твърда вилка. Всъщност, когато още нямах амортисьорна вилка, карах повече, отколкото сега.
Много сте се разглезили напоследък.
Назад към Продукти за Trials, Street, Urban, Dirt Jump, 4X
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта