Модератор: Модератори в пазара
ALEX написа::idea:
Проблемът, купувачът да е прецакан се решава чрез договор с продавача. Намирате шаблон или създавате такъв. Да видим тогава кой кого ще блоква в скайп и тем подобни.
Ако някой направи договор да го побликува в нова тема, която да се обозначи като важна.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Ozzie написа:Тъй като по същество поста на ALEX и мненията след него се явяват offtopic по темата в която бяха пуснати, но въпреки това, смятам че е интересно да се подложи идеята на дискусия, си позволих да ги отделя в отделна тема.
Та сега по темата:
Един договор обикновено се подписва едновременно от двама души.
Какво правим, ако единия е от Варна, а другия от София?
Ще си разменяме хартийки по пощата ли?
А и както каза Tедо, без заверка от нотариус ше имаме само хвърчащт лист.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
ALEX написа:Може и да не е точно договор. Нещо друго, незнам, което да задължи законово некоректния продавач или купувач да си понесе последствията .
did написа:ALEX написа:Може и да не е точно договор. Нещо друго, незнам, което да задължи законово некоректния продавач или купувач да си понесе последствията .
....
т.е. двамата да се видят, да седнат един до друг, да си подпишат документите и да си приберат техните копия....
bikerider написа:@ALEX: Товарителницaта на куриера (Еконт, Спиди, и.т.н) може да бъде разгледана като тристранен договор.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта