При вас как е

да прав си, въпреки че за мен вече е студено, но т'ва не значи че няма да посещавам планината. Организирали сме се една групичка от ентусиасти за катерене на горе, по еко пътеки и други такиваnemo_awp написа:малко е шит,щот след даскало неможе да се кара като съм 2 смяна![]()
outfaced написа:Преди имаше време да се врътне поне един пъмп след работа ... сега вече е тъмно![]()
... а сутрин ми е някво брутално светло ... абе
HepBeH_XaMcTep написа:фар + няколко челника на пъмптрака и си готов
ако не - челник + фар

Кирилица ис нот дедSpoileR написа:HepBeH_XaMcTep написа:фар + няколко челника на пъмптрака и си готов
ако не - челник + фар
а може и система от челници и фенери....
...вечерта късно.... на пълен мрак, в планината, на водки и бири...
Откакто смениха времето - сутрешната ми ерекция ми идва чак в автобуса...CRAZY RIDER написа:Мнооо тежко ми понася....
При вас как е :evil:
Antares написа:Откакто смениха времето - сутрешната ми ерекция ми идва чак в автобуса...CRAZY RIDER написа:Мнооо тежко ми понася....
При вас как е
Antares написа:Откакто смениха времето - сутрешната ми ерекция ми идва чак в автобуса...CRAZY RIDER написа:Мнооо тежко ми понася....
При вас как е

При вас как е

Antares написа: Откакто смениха времето - сутрешната ми ерекция ми идва чак в автобуса...
kotka12 написа:Antares написа: Откакто смениха времето - сутрешната ми ерекция ми идва чак в автобуса...
тва нищо не е![]()
аз се събуждам точно един час след като съм се изпикал
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта