Там...В момента карам 66 RC2 Light , и като цяло съм доволен от работата й.Единственото нещо което не ми харесва е ,че стои някак си куцо на колелото ...Имам чувството ,че ми е късичка , особено когато съм седнал на колелото.Решил съм до месец да я сменя с 888 , моделите 2004-2006.Единствената вилка от тази серия , която успях да намеря да се продава нова е 888 VF2 с хидравлика "SSVF" в двата крака.
Обаче започвам да се замислям....До каква степен SSVF хидравликата е по-зле от RC2 и дали е по-зле??На ясно съм ,че при смяната на вилката с въпросните осмици ще загубя 2 настройки - Air Preload & Ета и все пак желанието ми за 888 е доста голямо.Бих отделил и повече пари , но вече няма RC2X НИКЪДЕ , а RC3 е безмилостно скъпа и + това е модел 08 което съвсем ме кара да се откажа от нея.Накратко ..
1:Ако взема въпросния 888 ще усещам ли голяма разлика в работата на вилката спрямо шестиците?
2:Въпросната SSVF хидравлика дали е достатъчно надеждна и като цяло какво бихте ме посъветвали.
п.с
Вилката няма да се използва редовно...В смисъл нямам почти никакво свободно време и ще се кара 1 или 2 пъти седмично, по няколко часа на ден главно Freeride.