дали не е време да открием при вас филиал на "крива спица"?

nicky bike написа:Сбирка в 7.00 часа на пазара.![]()
За по бирка и да уточним похода за неделя. Дали ще е с препиване или не.
botroid написа:Измислихте ли маршрута, казвайте го по-бърже, щот се чудя де да карам почивните дни, страхотно временце се избара.
botroid написа:Това ли измислихте веее, дайте нещо по-лесно, което не изисква да си каскадьорец и брониран кат Робокоп
И от тая 26 километрова асфалтова радост "Троян-Беклемето", бъзе ме фаща. Няма ли черни пътища за катерене на таз Троянска планина? Ако няма, бимумамата тогаз, по-добре да отида на Хаинбоаз
botroid написа:Кво убаво бутане нагоре с колелета от по 20 кила, мммЯка каскадьорщина и див мазохизъм явно става по тия места
Ай напролет, живот и здраве, ше отида там, да се направя на каскадьорин и аз. Само дет няям фулфейсче, ама ко пък, ще спускам пеша
cholla написа:... колко си мазо герой
гордостта на Габрово той.
botroid написа:Кво убаво бутане нагоре с колелета от по 20 кила, мммЯка каскадьорщина и див мазохизъм явно става по тия места
Ай напролет, живот и здраве, ше отида там, да се направя на каскадьорин и аз. Само дет няям фулфейсче, ама ко пък, ще спускам пеша
bokichaa написа:Вие май се опитвате да привлечете масите...
Popa написа:... нищо че ще пропуснем пак някой Хубав маршрут![]()
![]()
botroid написа:Някои хора вече се се отдали на греяна ракия разбрах. Чудех се, що не идват да карат, то ко било
botroid написа:Някои хора вече се се отдали на греяна ракия разбрах. Чудех се, що не идват да карат, то ко било
botroid написа:1Пха, да закривам велосипедния сезон седнал на маса с ядине и пиене за мен е нелепост... 2 За колко време се прави мускулна маса, колко труд отнема това? Много по-добре е, да си я поддържам редовно, дори и с неголямо каране, отколкото да спра да карам с месеци и после ... 3 Докато други лежат на първи януари полумъртви от прасешко ядене и юнашко пиене, ние караме!
EmZo написа:Абе Ники, фактите са си факти! Темата "Габровци и други" е с цяла страница по-дълга. Явно момчетата карат повече!
cholla написа:планинското колоездене не е само 120км педалиране.
Назад към Клубове, групи и организирани карания
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта