bokichaa написа:bokichaa написа:... но с друго коЛоЛо...
...готов съм ....![]()
...Благодаря за съдействието на Байкцентър![]()
...Кога започва записванетоза където и да е???
![]()
бирата е от мен
xborox написа:Само да попитам, средната скорост, която виждам от графиките на GPS-а, е за целия маршрут или не? С удоволствие бих се включил в някой от вашите преходи, но не съм сигурен доколко мога да насмогна на темпото.
Бихте ли ми дали малко инфо за дължината на други маршрути, изкачванията и средната скорост, за да направя едно сравнение с моите резултати.
Благодаря предварително!
bokichaa написа:bokichaa написа:... но с друго коЛоЛо...
...готов съм ....![]()
...Благодаря за съдействието на Байкцентър![]()
...Кога започва записванетоза където и да е???
![]()
бирата е от мен
DstupidBastarD написа:Честито ново колело, баце! Жив и здрав и под 10 000 на година да не падаш!
DstupidBastarD написа:...предлагам сборен пункт на Брезите в 9,00ч. (неделя)...
ми хареса най-многоНие сме туристи, караме, спреме, снимаме, караме, спираме, апнеме, пикаме, прочее
xborox написа: А товами хареса най-многоНие сме туристи, караме, спреме, снимаме, караме, спираме, апнеме, пикаме, прочее
xborox написа:DstupidBastarD, много благодаря. Горе долу темпото ни е еднакво, така че с удоволствие бих се включил някой път в компанията, че ми писна сам да въртя педалите около София. А товами хареса най-многоНие сме туристи, караме, спреме, снимаме, караме, спираме, апнеме, пикаме, прочее
notty написа:Ехх заради вас момчета взема да се преместя в София.В Русе нищо не се кара има 10 човека най-много с шосета и ако ги сабереш
![]()
![]()
Skakalec написа:pls дай линк в бгмапс за да видя къде е това точно!! колко км ще се кара ?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта