Неприятно е да знам, че рамката ми е минала същата процедура с чашките 2 пъти точно там... И после може би тези рамки не са такива боклуци, че се чупят при челото, нито хората, които ги карат злоупотребяват с тях, ами просто след n на брой подобни "процедури" по смяна на чашките челото просто е достатъчно уморено да сдаде без бой багажа...
axelmax написа:Колко вилки шокове има в тая държава?
bikerider написа:Както вече казах проблема е двустранен: потребителите не искат истинско гарантирано качество, а "регулиращите" институциЙ не го налагат.
Admin написа:Абсурдно е да се мисли, че може със "закон" да се обхване всичко.
NovemberCharlie написа:Аз само да кажа, че в събота минах покрай въпросния магазин, който........беше затворен, въпреки че на табелката с работното време пишеше друго.
GECKO написа:NovemberCharlie написа:Аз само да кажа, че в събота минах покрай въпросния магазин, който........беше затворен, въпреки че на табелката с работното време пишеше друго.
Ужас!!!
Браво.Metal_Psycho написа:Аз в събота минах покрай едно изложение...
Alpina написа:И да рупаш и да не рупаш, пак имаше само шум...
Unik написа:Alpina написа:И да рупаш и да не рупаш, пак имаше само шум...
Правилно!!
jivkonik а пък ти хубавецо другия път земи се пробвай да си го сервизираш сам, че и виж тая тема къде отиде, земе да ти излезе по евтино и аз карам Маниту и аз сам си го оправям, да не мислиш, че тези в Англия няма да гледат пак в нета - а?![]()
![]()
![]()
Unik написа:Alpina написа:И да рупаш и да не рупаш, пак имаше само шум...
Правилно!!
jivkonik а пък ти хубавецо другия път земи се пробвай да си го сервизираш сам, че и виж тая тема къде отиде, земе да ти излезе по евтино и аз карам Маниту и аз сам си го оправям, да не мислиш, че тези в Англия няма да гледат пак в нета - а?![]()
![]()
![]()
Editor написа:Живко си е прав.
hitar_potter написа:В момента изниква въпросът за английските сервизи и това колко коректни са те...
jivkonik написа:hitar_potter написа:В момента изниква въпросът за английските сервизи и това колко коректни са те...
Въпроса е основателен..... явно не са го разглобили баш докрай, видяли са смачканото нещо, освен това най-вероятно имат и вътрешни правила ("ако нещо е повредено от друго място - не го правим, да не ни ревнат после на нас, ако стане проблем след това....") - "връзват си гащите" един вид.
Ако обаче се намери ТУК нова овализираната гайка през официална доставка от Маниту вече ще е доста несериозно от тяхна страна!
lanzz написа:на мен не ми стана ясно защо след като сервиз "джестър" решават подобни единични случаи за тяхна сметка, бе нужно първо шока да се разходи до англия.
codename47 написа:значи е имало смисъл от темата, означава ли това че ако се докладват и други подобни издънки и за тях ще може да се намери решение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта