P.S. SeeSaw - към мен ли?

ufo123, обогати си репликите, че след два мои поста, само ме копираш - знаеш ли какви може да са причините?
contty написа:
Да бе и непушачите ми изпушиха цигарите...![]()
...
XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
после карах зад един друг пич(малко пълен) с розов РАМ ФР
pibsi написа:XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
Тоя втория е бил Blink92
А иначе днеска един с "Банши" мина по витошка към 12:30 някъде
SeeSaw написа:pibsi написа:А иначе днеска един с "Банши" мина по витошка към 12:30 някъде
Мда, същия минаваше през НДК и прелетя на 3-4 метра пред мене
XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
Blink92 написа:XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
Мммм къде по-точно си карал зад мен?
XEK написа:Blink92 написа:XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
по "константин величков"
Blink92 написа:XEK написа:Blink92 написа:XEK написа:в южния парк, ранния предиобяд на новите виражи карах с един пич с маска SCOTT, студент
по "константин величков"
Ти ли беше този със Pike вилката и Scott Voltage рамка?
jd написа:Мернах Crimson преди малко в една реклама на вивател по тв
Аз бях със колелото на An alien hoopajupeSeeSaw написа:Днес един оранжев РАМ ФР по витошка. До колкото си спомням май "An alien hoopajupe" беше с такъв![]()
По-късно Sherpite мина на сантиметри от мен и ВАЛКС (намирахме се пред НСИ) ние естествено веднага си изкривихме вратовете да гледаме скот-а
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта