Alpina написа:Да бяха жеги - да си обясня поведението ти, ама сега, в това хубаво време да даваш отклонение - не е нормално.
При мултитоналните уригни, поради вибрациите в гърлото, които резонират в главата ти, ти се струва, че монитора трепти. А особено, ако главата е куха - резонанса е по-силен и ти се струва, че монитора се клати.RAM-FR написа:Жалко че не видяхте как се уригнах като отворих тая тема ... Монитора ми се разклати
Antares написа:При мултитоналните уригни, поради вибрациите в гърлото, които резонират в главата ти, ти се струва, че монитора трепти. А особено, ако главата е куха - резонанса е по-силен и ти се струва, че монитора се клати.RAM-FR написа:Жалко че не видяхте как се уригнах като отворих тая тема ... Монитора ми се разклати
bobiracing059 написа:Antares написа:При мултитоналните уригни, поради вибрациите в гърлото, които резонират в главата ти, ти се струва, че монитора трепти. А особено, ако главата е куха - резонанса е по-силен и ти се струва, че монитора се клати.RAM-FR написа:Жалко че не видяхте как се уригнах като отворих тая тема ... Монитора ми се разклати
Какво ли става когато монитора пада?![]()
![]()
pibsi написа:Сякаш е по-лесно да спреш да пишешТака де ние сме 6000 + ти си 1 по трудно ще накарш 6000 човека да са по едно и също време тук ,отколкото един неграмотник да спре да пише . Но най-трудно ще е да се Уграмотиш
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта