Първия ми сет

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Първия ми сет

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 12:56 pm

Може да ви се стори тъпо, но просто исках този сет, който за мен е доста важен, да се чуе от повече хора. http://store5.data.bg/tranceminimal/
При първите две песни може малко да съм се престарал с ефектите, но останалата част от сета мен лично много ме радва, даже на някой места се очудвам от себе си. Приятно слушане :)
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Мнениеот pibsi » Вто Ное 11, 2008 1:20 pm

Евала! Чух първите 10 минути (продължавам да слушам :popcorn: ) и бих казал, че много добре се е получило :bowdown: Продължавай в същия дух :agree: . В скоро време очаквам продължение :D
п.п. Ако ми го пуснеш просто ей така без да знам къде е правено и от кой, никога няма да разбера, че е от българин :)
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 1:39 pm

Много благодаря :). Скоро ще има и транс сет
Аватар
Deadmau5

Мнениеот ghetto » Вто Ное 11, 2008 1:42 pm

И на мен много ми харесва :agree: иСкам продължение вече :)
edit: Сега? :D
Последна промяна ghetto на Вто Ное 11, 2008 2:08 pm, променена общо 1 път
ghetto

Рейтинг: 1202

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 1:52 pm

в момента и аз си го преслушвам :)
Аватар
Deadmau5

Мнениеот pibsi » Вто Ное 11, 2008 1:54 pm

ghetto написа:... Изкам ...

Явно иСгаряш от Зелание ?
Аватар
pibsi

Рейтинг: 1105

Мнениеот ghetto » Вто Ное 11, 2008 2:07 pm

Явно правописът ми ме изпревари :rofl: Е както и да е ще го поправя заради теб :rofl:
ghetto

Рейтинг: 1202

Мнениеот i love bikes » Вто Ное 11, 2008 2:21 pm

Добре се е получило, пратих го и на една приятелка, като човек слушащ такава музика.Каза, че много й харесва......
:beer:
i love bikes

Рейтинг: 1545

Мнениеот sando g » Вто Ное 11, 2008 6:25 pm

Качих си го на плейъра! Кефи ме, продължавай в същия дух :) :D
[img]http://userbars-bg.com/uploads/Спорт/truvativ%20user%20bar.png[/img]
Аватар
sando g

Рейтинг: 1562

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 6:41 pm

ще продължавам, даже ще е и по-добре
Аватар
Deadmau5

Мнениеот EmZo » Вто Ное 11, 2008 9:25 pm

Току що го свалих и прибавих към плейлистата. Че е крайно време вече нмалко да разнообразя музиката. :)

Надявам се да нямаш нищо против да използвам темата ти, понеже като я видях се сетих, че преди доста време и аз си поиграх малко, напълно без претенции за техническа издържаност от гледна точка на миксиране, но пък в интерес на истината и сега като го слушам, много си ми харесва и понеже знам, че във форума има няколко Drum'N'Bass фена бих желал да го споделя, а и не само с тях ;) Очаквам мниения.

Както споменах микса е в стил Drum'N'Bass.

http://store3.data.bg/emzu/Music/My%20S ... 0D%20Trip/
Изображение
Аватар
EmZo

Рейтинг: 2000

Мнениеот borislav » Вто Ное 11, 2008 10:30 pm

6аси якото,
много, много ми харесва ;), щом това е първия ти, си представям следващите ти сетове. :)
Аватар
borislav

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 10:40 pm

EmZo написа:Току що го свалих и прибавих към плейлистата. Че е крайно време вече нмалко да разнообразя музиката. :)

Надявам се да нямаш нищо против да използвам темата ти, понеже като я видях се сетих, че преди доста време и аз си поиграх малко, напълно без претенции за техническа издържаност от гледна точка на миксиране, но пък в интерес на истината и сега като го слушам, много си ми харесва и понеже знам, че във форума има няколко Drum'N'Bass фена бих желал да го споделя, а и не само с тях ;) Очаквам мниения.

Както споменах микса е в стил Drum'N'Bass.

http://store3.data.bg/emzu/Music/My%20S ... 0D%20Trip/
разбирасе че нямам нищо против това че използваш темата ми, нали си ми съгражданин, а относно това което наричаш игра, ми супер е при мисълта че не държиш на всичките му видове техники и темподобни, на които държа аз ;) :)
Аватар
Deadmau5

Мнениеот agent_Jekov » Вто Ное 11, 2008 10:45 pm

Не слушам минимал по принцип, но ок продължавай.Ако направиш един трайбъл или прогресив-микс ще ти кажа дали ме кефи.Когато миксираш у вас или в студио е микс, когато е пред публика в клуб например е сет. ;) На грамофони ли миксираш всъщност или на сд-плейъри и каква марка? :)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Рейтинг: 1204

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 10:51 pm

borislav написа:6аси якото,
много, много ми харесва ;), щом това е първия ти, си представям следващите ти сетове. :)
ми да ти кажа честно като стил Minimala не е сложен и заради т'ва се миксира сравнително лесно, а понеже не мисля да се ограничавам само с Minimal и заради т'ва ще миксирам и малко по мелодични стилове (които са и по-сложни) House и Trance и много скоро ще се разбере дали Хаус сетовете ми ще се получават толкова яко, колкото минимал сетовете. И така ще ги редувам
Аватар
Deadmau5

Мнениеот Alek-mtb » Вто Ное 11, 2008 10:53 pm

Хм,к;во ти кажа Емзо,изслушах една песничка и важи,малко повече е на "лооп",ама е яка.Евала. :beer:
I got hope....for dope!
Аватар
Alek-mtb

Рейтинг: 975

Мнениеот Deadmau5 » Вто Ное 11, 2008 10:54 pm

agent_Jekov написа:Не слушам минимал по принцип, но ок продължавай.Ако направиш един трайбъл или прогресив-микс ще ти кажа дали ме кефи.Когато миксираш у вас или в студио е микс, когато е пред публика в клуб например е сет. ;) На грамофони ли миксираш всъщност или на сд-плейъри и каква марка? :)
попринцип събирам за плеари и миксер и има още доста да събирам, и заради това сега съм с BCD 3000 (конзола) и (software) Virtual DJ, а относно т'ва кога е сет, кога е микс, просто според мен не е важно, важното е за в бъдеще да радвам феновете на електронната музика
Аватар
Deadmau5

Мнениеот agent_Jekov » Вто Ное 11, 2008 11:16 pm

Седи тогава и събирай пари за техника!Да не почна аз да си качвам миксовете от Traktor DJ Studio, аре няма нужда. :D Ако искаш да станеш професионалист и си сериозен всичко има значение вкл. кога е микс и кога е сет. ;)
On a mountain bike you can cover a great distance in a short period of time, or a short distance in a great period of time.In mountain biking there is no destination.Just a bike, a rider, and a place to ride!
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот SpoileR » Сря Ное 12, 2008 2:28 am

@ЕmZo- важиш :agree: :beer:

@Deadmau5

Тъй като гледам не се възпротивяваш, ето и от мен малко неща на Fruity Loops:

http://store4.data.bg/spoileraudio/

Надявам се да нямаш нищо против. :) :beer:

Не е определен стил, просто разни кавъри, разни ремиксове, 1-2 авторски... както дойде...

@Agent Jekov Пусни бе :) Стана ми интересно, ако искаш прати нещо на лс :)

Страх ме е от СТРЪМНОТО...
Аватар
SpoileR

Мнениеот Deadmau5 » Сря Ное 12, 2008 7:49 am

SpoileR написа:@ЕmZo- важиш :agree: :beer:

@Deadmau5

Тъй като гледам не се възпротивяваш, ето и от мен малко неща на Fruity Loops:

http://store4.data.bg/spoileraudio/

Надявам се да нямаш нищо против. :) :beer:

Не е определен стил, просто разни кавъри, разни ремиксове, 1-2 авторски... както дойде...

@Agent Jekov Пусни бе :) Стана ми интересно, ако искаш прати нещо на лс :)

нямам нищо против изявата в темата ми, а т'ва което си направил е суперско :bowdown:

agent_Jekov ти да не си някои от известните български диджеи ?
А между другото и аз работя с трактора на моменти, но просто Virtual DJ ми е по-приятен
Аватар
Deadmau5

Мнениеот nemo_awp » Сря Ное 12, 2008 9:13 am

да много е добро ;)
Аватар
nemo_awp

Рейтинг: 962

Мнениеот agent_Jekov » Сря Ное 12, 2008 9:26 pm

@SpoileR Отдавна съм ги изтрил, просто си миксирах за кеф в къщи.С един приятел много пъти сме си правили VS на техно, без претенции за нещо професионално.Като имам време и желание някой път ще запиша нещо.:)

@Deadmau5 Мисълта ми е, че с някви смешни програми като Traktor и Virtual DJ нищо не правиш, само се бъзикаш.Къде по-полезно би било да си вземеш на първо време два грамофона, един миксер и 5 плочи всичко за 200-300лв и да си тропаш на тях докато се научиш да ги изравняваш.Всички софтуерни заместители са губене на време.Не съм dj, но поне малко разбирам от някои неща, интересувам се, познавам и хора.Maugli(Сашо) или General P(Пешо) ако ги знаеш примерно?
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Deadmau5 » Сря Ное 12, 2008 10:02 pm

agent_Jekov написа:@Deadmau5 Мисълта ми е, че с някви смешни програми като Traktor и Virtual DJ нищо не правиш, само се бъзикаш.Къде по-полезно би било да си вземеш на първо време два грамофона, един миксер и 5 плочи всичко за 200-300лв и да си тропаш на тях докато се научиш да ги изравняваш.Всички софтуерни заместители са губене на време.Не съм dj, но поне малко разбирам от някои неща, интересувам се, познавам и хора.Maugli(Сашо) или General P(Пешо) ако ги знаеш примерно?
Смешни, смешни, но ако им разбереш всичките функции и възможности, стават доста добре приложими (като за начало). А ти къде си видял два грамофона, миксер и 5 плочи за 200-300 лева ? Кажи ми за да си купя. Относно имената споменати от теб, не са ми известни, но лично аз контактувам с Balthazar, Dian, JackRock, V-Sounds и Ivee, (която е от Сърбия) и май съм влюбен, но т'ва е друга тема
Аватар
Deadmau5

Мнениеот agent_Jekov » Сря Ное 12, 2008 10:56 pm

Като за начало може и да стават, но си пълния смешко ако пускаш по клубове с тях.Не че ще те остави някой на сериозно парти де.Като се поразтърсиш по заложни къщи може да намериш евтини грамофони(стига да имат пич-контролер естествено.) :) и миксер, макар и доста прости ще свършат работа като за начало.Ако не питай Балтазар или някой друг, все ще ти намери някой грамофони и миксер втора ръка.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Deadmau5 » Сря Ное 12, 2008 11:24 pm

agent_Jekov написа:Като за начало може и да стават, но си пълния смешко ако пускаш по клубове с тях.Не че ще те остави някой на сериозно парти де.Като се поразтърсиш по заложни къщи може да намериш евтини грамофони(стига да имат пич-контролер естествено.) :) и миксер, макар и доста прости ще свършат работа като за начало.Ако не питай Балтазар или някой друг, все ще ти намери някой грамофони и миксер втора ръка.
Ами да ти кажа честно държа на новото, а случайно да си забелязал че някои известни диджеи използват не само плеари и миксер а и лаптопченца със Серато скретч ... или трактор или някои друг software, а т'ва поринцип уж не трябва да е така, но все пак хората ги слушат и им се кефят на максимум, така че всеки използва каквото му е удобно, но т'ва не значи че няма да си взема плеари, просто още не съм на такава възраст че да мога да изкарам 2-3000 лева.
Аватар
Deadmau5

Мнениеот agent_Jekov » Чет Ное 13, 2008 2:03 am

Докато събереш пари за ново е къде по-разумно да тренираш с нещо истинско вместо да си губиш времето с програмки.Защото за това време ще се научиш да изравняваш и то на грамофони, което е по-трудно, и в момента в който събереш пара и си купиш плейъри вече ще ти е много по-лесно, ще си почти готов дет се вика.Ама ти си знаеш, троши си главата.
Относно известните диджей, които ползват и софтуер когато пускат-те за това са известни, на тях им е разрешено, защото го ползват като добавка, а най-големите палячовци пускат само на компютър и конзолки и си мислят, че правят нещо.А балъчетата съответно се кефят...Теб не те включвам в това число, защото се учиш, споко.
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Deadmau5 » Чет Ное 13, 2008 8:12 am

agent_Jekov написа:Докато събереш пари за ново е къде по-разумно да тренираш с нещо истинско вместо да си губиш времето с програмки.Защото за това време ще се научиш да изравняваш и то на грамофони, което е по-трудно, и в момента в който събереш пара и си купиш плейъри вече ще ти е много по-лесно, ще си почти готов дет се вика.Ама ти си знаеш, троши си главата.
Относно известните диджей, които ползват и софтуер когато пускат-те за това са известни, на тях им е разрешено, защото го ползват като добавка, а най-големите палячовци пускат само на компютър и конзолки и си мислят, че правят нещо.А балъчетата съответно се кефят...Теб не те включвам в това число, защото се учиш, споко.
в далавера.нет видях два плеара денон за 1000 лева и двата, така че се замислям за нови плеари :D ето ти и линк за демото им http://www.youtube.com/watch?v=O1pLNx7c9GI
Аватар
Deadmau5

Мнениеот agent_Jekov » Чет Ное 13, 2008 12:32 pm

Чисто нови ли са 1000лв?Изглеждат прилични като за начало, но ме дразни, че не се върти нищо отгоре, нямат никакъв индикатор.Друг е въпроса, че всеки сериозен диджей е почнал с грамофони.Докато се научиш хем ще ти излезе по-евтино и ще спестиш тези 1000лв за някой Pioneer CDJ400 или 800 примерно или за бъдещия ти миксер.Твойто е като да си общо взето новак в колоезденето и да искаш веднага да подкараш Dragomir Factory.Виждам желанието ти да хванеш бързия влак и да прескочиш няколко спирки по пътя към славата, но без търпение и последователност няма да постигнеш почти нищо.
btw някой ще ходи ли до Пловдив ще има бибрутално парти:

Изображение
Аватар
agent_Jekov

Мнениеот Deadmau5 » Чет Ное 13, 2008 12:40 pm

ами аз бих отишъл заради Simon & Shaker, но не е сигурно, а и на 21 DJ Lion ще идва във Враца, така че може и да пропусна разходите за метаморфозис
Аватар
Deadmau5

Мнениеот Deadmau5 » Чет Ное 13, 2008 12:42 pm

а т'ва че всички диджеи почват с грамофони не го знаех, а с грамофони не е ли по-трудно, щото аз така знам от един приятел врачанин
Аватар
Deadmau5

Следваща

Назад към Други