При първите две песни може малко да съм се престарал с ефектите, но останалата част от сета мен лично много ме радва, даже на някой места се очудвам от себе си. Приятно слушане

разбирасе че нямам нищо против това че използваш темата ми, нали си ми съгражданин, а относно това което наричаш игра, ми супер е при мисълта че не държиш на всичките му видове техники и темподобни, на които държа азEmZo написа:Току що го свалих и прибавих към плейлистата. Че е крайно време вече нмалко да разнообразя музиката.![]()
Надявам се да нямаш нищо против да използвам темата ти, понеже като я видях се сетих, че преди доста време и аз си поиграх малко, напълно без претенции за техническа издържаност от гледна точка на миксиране, но пък в интерес на истината и сега като го слушам, много си ми харесва и понеже знам, че във форума има няколко Drum'N'Bass фена бих желал да го споделя, а и не само с тяхОчаквам мниения.
Както споменах микса е в стил Drum'N'Bass.
http://store3.data.bg/emzu/Music/My%20S ... 0D%20Trip/
ми да ти кажа честно като стил Minimala не е сложен и заради т'ва се миксира сравнително лесно, а понеже не мисля да се ограничавам само с Minimal и заради т'ва ще миксирам и малко по мелодични стилове (които са и по-сложни) House и Trance и много скоро ще се разбере дали Хаус сетовете ми ще се получават толкова яко, колкото минимал сетовете. И така ще ги редувамborislav написа:6аси якото,
много, много ми харесва, щом това е първия ти, си представям следващите ти сетове.
попринцип събирам за плеари и миксер и има още доста да събирам, и заради това сега съм с BCD 3000 (конзола) и (software) Virtual DJ, а относно т'ва кога е сет, кога е микс, просто според мен не е важно, важното е за в бъдеще да радвам феновете на електронната музикаagent_Jekov написа:Не слушам минимал по принцип, но ок продължавай.Ако направиш един трайбъл или прогресив-микс ще ти кажа дали ме кефи.Когато миксираш у вас или в студио е микс, когато е пред публика в клуб например е сет.На грамофони ли миксираш всъщност или на сд-плейъри и каква марка?
нямам нищо против изявата в темата ми, а т'ва което си направил е суперскоSpoileR написа:@ЕmZo- важиш![]()
![]()
@Deadmau5
Тъй като гледам не се възпротивяваш, ето и от мен малко неща на Fruity Loops:
http://store4.data.bg/spoileraudio/
Надявам се да нямаш нищо против.![]()
Не е определен стил, просто разни кавъри, разни ремиксове, 1-2 авторски... както дойде...
@Agent Jekov Пусни беСтана ми интересно, ако искаш прати нещо на лс
Смешни, смешни, но ако им разбереш всичките функции и възможности, стават доста добре приложими (като за начало). А ти къде си видял два грамофона, миксер и 5 плочи за 200-300 лева ? Кажи ми за да си купя. Относно имената споменати от теб, не са ми известни, но лично аз контактувам с Balthazar, Dian, JackRock, V-Sounds и Ivee, (която е от Сърбия) и май съм влюбен, но т'ва е друга темаagent_Jekov написа:@Deadmau5 Мисълта ми е, че с някви смешни програми като Traktor и Virtual DJ нищо не правиш, само се бъзикаш.Къде по-полезно би било да си вземеш на първо време два грамофона, един миксер и 5 плочи всичко за 200-300лв и да си тропаш на тях докато се научиш да ги изравняваш.Всички софтуерни заместители са губене на време.Не съм dj, но поне малко разбирам от някои неща, интересувам се, познавам и хора.Maugli(Сашо) или General P(Пешо) ако ги знаеш примерно?
Ами да ти кажа честно държа на новото, а случайно да си забелязал че някои известни диджеи използват не само плеари и миксер а и лаптопченца със Серато скретч ... или трактор или някои друг software, а т'ва поринцип уж не трябва да е така, но все пак хората ги слушат и им се кефят на максимум, така че всеки използва каквото му е удобно, но т'ва не значи че няма да си взема плеари, просто още не съм на такава възраст че да мога да изкарам 2-3000 лева.agent_Jekov написа:Като за начало може и да стават, но си пълния смешко ако пускаш по клубове с тях.Не че ще те остави някой на сериозно парти де.Като се поразтърсиш по заложни къщи може да намериш евтини грамофони(стига да имат пич-контролер естествено.)и миксер, макар и доста прости ще свършат работа като за начало.Ако не питай Балтазар или някой друг, все ще ти намери някой грамофони и миксер втора ръка.
в далавера.нет видях два плеара денон за 1000 лева и двата, така че се замислям за нови плеариagent_Jekov написа:Докато събереш пари за ново е къде по-разумно да тренираш с нещо истинско вместо да си губиш времето с програмки.Защото за това време ще се научиш да изравняваш и то на грамофони, което е по-трудно, и в момента в който събереш пара и си купиш плейъри вече ще ти е много по-лесно, ще си почти готов дет се вика.Ама ти си знаеш, троши си главата.
Относно известните диджей, които ползват и софтуер когато пускат-те за това са известни, на тях им е разрешено, защото го ползват като добавка, а най-големите палячовци пускат само на компютър и конзолки и си мислят, че правят нещо.А балъчетата съответно се кефят...Теб не те включвам в това число, защото се учиш, споко.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта