codename47 написа:Jabsco 21' не ти ли е голяма щото аз карам с такава ама съм доста по-висок
) След като завърших 4-ти клас си заслужих и 1-вото чисто мое си колело, а именно "Атланта",наще разбира се пак го закараха на село и пак ми се налагаше всеки уикенд да съм там. Въпреки че тогава не съм разбирал от велосипеди се отбивах през 1-2 месеца до един приятел на баща ми да ми заварява курбела за средното
.Поканиха ме.Приех... и от там се започна. Нагоре беше такъв кеф,пот,псувни,досадни мотористи, който профучаваха покрай нас с бясна скорост... докато не се стигна до слизането 
Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите в които ти спира дъха!Yavkata написа:Спойлер.... много тъжна история![]()
![]()
Дано има хепиенд! Ще чакам с нетърпение новия сезон
Сега събирам пари за колело и след нова година се надявам да си взема и следващото лято на всички планини в България!!!!
KomarA написа:Като всички и аз имах триколка.Ебаси якотоКарах я яко при баба и дядо в Ловеч.Всяко лято.Там почнах и преучилишна.Всички караха на две гуми,само аз на три и взех на брат ми БМХ-а.Ебаси якото
Научих се за 5 дни да карам.Помня много ясно как се учих.Много се кефих.Помня и една случка много ясно.Това беше на 3-тия ден.Можех само да се пускам.Зад блока беше улица и се престраши да се пусна,а от тази улица се излиза на главната.Аз неможех да спирам и трябваше да завия,но се забих в един бетонен стълб.Ебаси здравото колело нищо му нямаше и на мен.
Като се научих яко каране!!! Но ми го откраднаха оставих го в едно мазе и не го намерих.
Дядо каза,че нарочно съм го оставил за да ми купи ново. Е купи ми РобиФир Джъмпер
Предно и задно окачване 18 скорости.Яко се кефех.Всяко лято го карам като отида в Ловеч.Много е здраво на 4 години и му работят всички скорости.
Сега карам на брат ми колелото Sprint Leopard. Старо е на 6-7 години карано е навсякъде.
Миналата година се качих с 3-ма приятели на Витоша и съм се влюбил!!!![]()
Сега събирам пари за колело и след нова година се надявам да си взема и следващото лято на всички планини в България!!!!
![]()
Само да намеря с кой.
Потребители, разглеждащи този форум: vencil и 24 госта