VALKS написа:Пукам си вратаПо няколко пъти на ден, не мога да спра
аз пръстите си пукам редовно

аз си пукам пръстите,врата,кръста ... също така много си обичам ноктитеO.K написа:VALKS написа:Пукам си вратаПо няколко пъти на ден, не мога да спра
аз пръстите си пукам редовно
Как точно злоупотребяваш с козата? Сексуално?biker-kj написа:Не пия алкохол и кафе ,не пуша цигари ,но с коза си злоупотребявам и то брутално понякога!
Overlorda написа: но искам да питам...по 3-5 бири ....
Antares написа:Но съм ужасно горд, егоцентричен и на моменти - надменен. Ужасно злопаметен, също. Може и силно да помня доброто, което са ми правили хората, но имам феноменална памет за дребни и не до там нещица, които са ме ядосали някога. Може никога да не "отмъстя", но е факт, че ги помня...
chill написа:Мисля всички други за идиоти, до доказване на противното.
did написа: Че т'ва не е порок, а просто здрав разум.
Анелия написа:Виж сега, рошко, никой тук не е тръгнал да съди, освен самите ние себе си.
Така че ако си решил, че да пийваш не е осъдително, а похвално, недей да се включваш в темата тогава, никой нищо няма да ти каже (няма да те осъди, демек).
Тук просто споделяме; няма заклеймяване, няма поставяне на етикети, няма притеснение.
Ако искате можем да прекръстим темата "искрено и лично"![]()
Откак написах първия си пост тук (т.е. завчера), не съм близвала алкохол
Анелия написа: не съм близвала алкохол
Alek-mtb написа:Еми намират се пуша повечко weedz...
kotka12 написа:Анелия написа: не съм близвала алкохол
е как го ближете тоя алкохол бе, мама му стара
...
с нормално пиене - стават нещата
did написа:kotka12 написа:Анелия написа: не съм близвала алкохол
е как го ближете тоя алкохол бе, мама му стара
...
с нормално пиене - стават нещата
Сещам се за една реплика на Ал Пачино в "Усещане за жена".
На "Аз уиски не употребявам!", той отговори "Бе какво има да му употребяваш! Пий го!".
Stancho написа:Аз пък пия по няколко литра Кола на ден.... И не мисля да спирам, само че вече почвам да я сменям с бира...
bobiracing059 написа:Stancho написа:Аз пък пия по няколко литра Кола на ден.... И не мисля да спирам, само че вече почвам да я сменям с бира...
Добре си се сетил да я спреш колата,че може да ти раждясат червата ако я пиеш често.![]()
PtD написа: Но е вредна за костите
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта