ПРАВОПИСbiker4ogena написа:така днес си карам колелото и се прибирам в къщи и си отварям телефона кито е http://www.movenbg.com/products/sony_er ... 0/344.html и плъзгам го нагоре за видя колко е часът и после не мога да го затворя ( седи в отворено положение разгънат) и сега не ми се ходи по сервизи и се чудя кво да правя ако ви се е случвало нешто подобно даите съвети как да го оправя моля даите съвети![]()
did написа:. , . ! . ,
ха аз правя така в града съм си с нкоиа 6300 (вече не е кой знае к'во, но за мен си е хубав телефона), а като съм в планината съм с водафон 225 от около 30 лева, така че подкрепям diddid написа:тая тема за какво е?
да се хвалим с телефончето?
в планината не се ходи със скъп телефон.
щом си взел нещо с теб в планината, трябва да го считаш за консуматив. скъпите и нежни джаджи не са за горе.
ако нещо ти е много ценно, просто не го носи горе. носи си само това, което ти трябва за да оцелееш, а не да се правиш да гъзарче.
и един съвет към автора на темата: не пиши тук! чети! чети форума, чети и книги. Като прочетеш 50 книги от поне 200 страници, може би ще си готов и да пишеш.
biker4ogena написа:яба вие само се заяждате моля някои да заключи тази тема вие не помагата а само се заяждателуди
Antares написа:сАрказъмbi написа:сърказъм
biker4ogena написа: даите съвети как да го оправя моля даите съвети![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта