Кметът на столицата Бойко Борисов призова гражданите да запазят спокойствие. В предаването "Неделя 150" по програма "Хоризонт" той изрази лична позиция, че трусовете тази нощ са резултат от взривовете в Челопечене през юли.
NovemberCharlie написа:... На всичкото отгоре ги усетих и трите.
В две жилищни сгради са се появили пукнатини след земетресенията в София, съобщиха от Гражданска защита.. Пукнатини има на осмия етаж в коридора на жилищен блок на бул. "Вапцаров".. На ул. "Чавдар войвода" No. 3 има пукнатина между балкон и външна стена, отново на жилищен блок.
Епицентърът на (второто*) земетресението е на 5 км. от София, в близст до кв. "Манастирски ливади". Става въпрос за вертикален трус, на дълбочина грубо 10 км.
marshall__ написа:... Става въпрос за вертикален трус, на дълбочина грубо 10 км.

PtD написа:Баси колко врява вдигате за някаква мижава 4-ка... Ами че аз съм бил на два пъти до 8-ци бе! Единия път 8, втория път 8.4... Четворка, айде де!![]()
Да не говорим за изригването на вулкана

Alpina написа:Както казваш - много добре знаеш какво е да имаш еталон за "силно", ние тука простолюдието си врякаме за нащо 4, пък ти си седи спокоен на 10к по-силно

И може би добри места за дропене за сенчестия и редактора :]skiman написа:ЗеметресениЙ :D
Да се надяваме, че няма да има по-силно, че много бързо ще се отворят пространства за велосипедни алеи :bigeyes:
Alpina написа:Не отричам, че е било къде къде по-страшно, но и не е било в София
Макар че границите са относително понятие за заметръсите.
Quiz написа:Ако визираш това от 77-ма, май няма голямо значение в кой край на България е станало. По скоро има значение това, че не си бил роден(то аз като съм била не значи, че го помня).
![]()
@PtD, честита ти 5-а годишнина във форума!![]()
Quiz написа:...с този тътен и мисълта, че се случи, дето се вика, под краката ми беше притеснителна...
PtD написа:Alpina написа:Както казваш - много добре знаеш какво е да имаш еталон за "силно", ние тука простолюдието си врякаме за нащо 4, пък ти си седи спокоен на 10к по-силно
Еее... не само това... А съм преживял и земетресението от 77-ма... Тогава си беше страшничко, да
4getcredo написа:Пак го разклатих...
Alpina написа: полюлея да дрънчи...![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта