Antares написа:байкърчетиресегена
THEZOGGO написа:Antares написа:байкърчетиресегена
![]()
Ъ? И такъв потребител ли се е появил? Изобретателноста на хората явно няма граници.
pibsi написа:има в предвид biker40gena= Байкърчо Гена
Deadmau5 написа:аз предлагам моя ник, защото се чете Deadmaus петицата се чете за s (5=s)
did написа: никове, съставени от смесица от букви и цифри, коитои трябва да се четат като букви......същото се отнася за безмислени смесици от малки и големи букви......опит за налагане на неграмотността като стандарт.
"Това е начин пуберите да се разпознават из WEB пространството"
Ми Deadmau5 е един известен транс диджеи, а аз първоначално си мислех че се чете ДЕАДМАУФАЙВ, но след т'ва разбрах че (5=s) и ме изкефи т'ва Deadmau5(s) и така ... Така че има смисълdid написа:Deadmau5 написа:аз предлагам моя ник, защото се чете Deadmaus петицата се чете за s (5=s)
добре, че ни каза.
и що не написа S вместо 5?
по кои правила 5 се чете като S?
Вече няколко пъти съм го казвал, но и сега ще потретя:
на хора с никове, съставени от смесица от букви и цифри, коитои трябва да се четат като букви, не отговарям.
същото се отнася за безмислени смесици от малки и големи букви.
за мен това е опит за налагане на неграмотността като стандарт.
Antares написа:Основния проблем с латиницата, шльокавицата е именно инерцията от mIRC. Защото дори и да поддържа кирилица (вече), командите, както и имената на по-популярните канали са на латиница. И някак си не върви...
Здрасти на всички [alt+shift]
/msg ns id parola [alt+shift]
К'во правите [alt+shift]
/j Plovdiv [alt+shift]
К'во правите бе говеда [alt+shift]
/msg bot op parola
/ctcp bot chat
user
parola
.+ban host %time [alt+shift] причина за бана
Продължавам във mIRC да си пиша на латиница...
Sasho88 написа:pishkata4
dancho717 написа:аз така на 1 колело му скъсах вилката като махнах обтегача и веригата прекалено много я обтегнах,но ако имаш обтегач няма как да стане...
Backflip_Motor написа:Най-дебилните никове които съм виждал във форума са: Zigmund_faruk,Besen_s_Lajica и Besen s taburetka.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 11 госта