още един глас за демотоCapoeira написа:и можеби единодушния отговор ще е DEMO, освен ако 9-те инча хода не ти се виждат вповече
Изобщо не съм и предполагал, че в сайта им ще има снимка защото попринцип във всички сайтове са показани най-новите продукти.А и не виждам разлика между последната 9-ка и тази.Capoeira написа:не го намираш щото не си търсил.
http://www.specialized.com/bc/SBCBkMode ... spid=21089
axelmax написа:демото ми излежда с по издръжлива конструкция,има повече елементи по задницата ,който си разпределят тормоза,но 2004 срещу 2008 е малко некоректно
само заради това бих избрал коната,която на външен вид не ми харесва спрямо демото![]()
като работа нищо не мога да кажа ,не съм се качвал на нито една от двете
Аз не съм карал кона, но наистина напоследък започвам да срещам отрицателни коментари за марката.Може би си прав, но смятам, че по дизордерите не се представят лошо като гледам на какви неща ги подлагат.did написа:КОНА нямат нито една работеща рамка и никога не са имали.
Capoeira написа:може да нямат работеща рамка, но поне този вид окачване с кобилица са го изчистили до съвършенство и повечето модели който са предвидени за блъскане са наистина бомбоустойчиви. Просто от 15 години ползват един вид окачване и упорито не го сменят
Назад към Продукти за спускане и фрийрайд
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта