Gigo_97 написа:...
Виште какво неграмотно писмо ми изпрати raleigh rulzzz

Gigo_97 написа:кво бе дриблю... а геи...а дано ти исухнат топките ти паднат некаде!!!!!!!!!!!!!!
O.K написа:ама сега дали не му е гадно на raleigh rulzzz
-всички да му се смеят на неграмотноста и сега най-вероятно ще напише някой тъп пост от вида на лс което е изпратил![]()
![]()
evilll написа:...
Хубавото е, че писмото може да се тълкува най-приятелски...
дриблю -> дреблю -> "нещо като галено на дребен"
геи -> глеи -> "жаргонна дума за гледай"
ебан -> "редактора го подчертава с червено, така че най-вероятно...гледай Иван(просто 2 объркани букви от бързината на всеки се случва)"
дееба -> де е ба -> "отново жаргонни думи по някои краища на страната... къде е бре?"
мьрлюто -> "да си призная тук се затруднявам с превода...мър люто-демек котка мърка люто(явно е яла люти чушки)"
исухнат топките -> "отново малко объркан словоред и букви-изпуснат топките(за голф, за билярд...зависи от контекста)"
Gigo_97 написа:кво бе дриблю ти мноо знае6 а геи ебан прост ти сигорно дори не мое6 да кара6 колело о6те не си махнал помо6тните колелца дееба и мьрлюто прост а дано ти исухнат топките ти паднат некаде!!!!!!!!!!!!!!
Виште какво неграмотно писмо ми изпрати raleigh rulzzz
Antares написа:След поясненията дадени от еvill си позволявам да преведе писмото, очевидно написано на някой мистичен западно-балкански диалект.
Какво бе, дребосък? Като много знаеш - гледай Иван колко е прост. Сигурно не можеш да караш колело, още не си махнал помощните колелца. Къде са те, между другото? Понеже мъркаш люто - дано ти изпуснат гумите на голфа* и да паднат някъде.
Добре де, след като ти си човека, транскрибирал този мистичен древно-селскритски диалект, точен ли е според теб превода ми?evilll написа:Благодаря за превода :D Мислех аз да го направя(ама ти си ми преварил мързела), за да видят, че си става един хубав превод хората. :agree:
ПП: за мързела е малко спорен въпроса, признавам. По-точно мързела ми те е преварил, ама нали се разбира от контекста за какво става навъпрос, така че мисля словореда няма значение в случая... ама и аз се изказаааах... :rofl:
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта