Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
Antares написа:Преди "много много години" просто те е нямало!biker4ogena написа:Преди много много години...
biker4ogena написа:П.П. егати и темата![]()
![]()
Antares написа:К'во, опитваш се да попречиш на шизофренията да навлезне в 21-вото столетие? Всичко се развива, включително и психическите разстройства.
В древността хората са късали листенцата на цвете, с думите "обича ме, не ме обича". Днес хората гледат маргаритката на ICQ и си мислят "ще ми пусне, няма да ми пусне, момиче, момче, хетеро, гей, активен, пасивен..."
Защо не същото и с прословутото - някога Хамлет е държал черепа на своя другар, с думите "Да бъда или да не бъда...". Днес гледаш черепа на Diablo и си мислиш "Да дигам, или да не дигам левели..."
Така че, отказа за приемането на компютрите като средство за говорене със себе си е чиста дискриминация към психично неуравновесените през 21ви век!
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта