Какви ( кои ) компютърни игри обичате да играете ?

За теми, които не са свързани с планинското колоездене. Използвайте го за всичко извън любимия ни спорт (други хобита, развлечения, прояви, интереси, проблеми и т.н.), за които искате да споделите/побъбрите/поспорите с останалите членове на форума.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 700 / 700 / 5

Мнениеот Metal_Psycho » Съб Дек 25, 2004 12:50 pm

Rednec,колега нямам ново инфо около PC версията.
Ще я има,но май пак със "леко закъснение".Веднага като разбера друго ядче ще пиша тук.

...и да не забравям-[b][color=orange]FREEMAN[/color] FOREVER...[/b]and [b][color=green]MENTA[/color] FEREVER![/b]:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Рейтинг: 1993

Мнениеот Grigo » Съб Дек 25, 2004 1:23 pm

Metal Psycho Mersi za link-a,samo tam ne se bqh setil da tursq.Eeee gold evala...
Mejdu Drugoto Bloodlines ne e kato Morrowind,oba4e e dobra,samo nemoga si obesnq kak gore opomenatata koqto suglasi se e s nqkolko niva kato gameplay i grafica nad Bloodlines i ne e tolkova hi6tna za RAM,verno 4e sum s 256 DDR o6te :bawling: ama puk taq Bloodlines me razbi..... mnoo ciklaj tukmo q prepolovih(China Town) i se iznervih ot ciklene q iztrih gorkata :xx(: ) ina4e e dobra.
Grigo

Мнениеот Grigo » Съб Дек 25, 2004 6:27 pm

Metal mersi mnogo ama kum arenata ne poddurja vruzka,ako q ima nqkude drugade svirkai 4e mnoo mi se jitka,taka i ne q prevurtqh..
Grigo

Мнениеот Albinosko » Нед Дек 26, 2004 12:30 am

[quote="Admin"]

Не съм много редовен на игрите, но след всяка сесия гледах да си почина с някоя. ;)
Моите фаворити са:
Call Of Duty Single Player - най-реалистичната стрелялка, която съм играл някога.
Colin McRae 2 - тук съм категоричен, че не съм виждал по-добра автомобилна игра и не вярвам да има такав. Пробвал съм всякакви лигави Need For Speed (не искам никого да засягам:)), Colin McRae 3 и др., но "двойката" остава ненадмината. Просто е невероятно реалистична като поведение на автомобила, според мен. :8D:
[/quote]

Абсолютно съм съгласен. И аз съм на това мнение. Малко играйках и на True Crime:Streets of LA, но тя е малко по-нереалистична и измислена затова си оставам на същото мнение! :hbang2::hbang2::hbang2:
Ако не успееш от първия път, явно не си Чък Норис...
Аватар
Albinosko

Рейтинг: 1764

Мнениеот No1s » Нед Дек 26, 2004 12:30 pm

StarCraft. И за single и за multi е ненадмината. С най-голямо удоволствие си я разцаквам винаги, когато имам възможност. А пък да не говорим за графиката й, която като излезе ако не се лъжа 98 беше ненадмината. Даже и в момента има доста игри, които могат да й завидят за графиките и особенно за gameplay-a :bowdown:
why you have to shoot and die, when you can jump and fly
No1s

Рейтинг: 1700

Мнениеот C_Mo » Нед Дек 26, 2004 12:45 pm

MAME
Аватар
C_Mo

Рейтинг: 2000

Мнениеот Damian_ » Нед Дек 26, 2004 8:10 pm

[quote="did"]

Еееех, спомени, спомени...
Бяха времена, когато на великия Правец 82 съм чакал на опашка по 2-3 часа, да джитна някоя игричка, ревниво пазена и кътана на 5.25" дискета, дето даже се обръщаше в чирпанското флопи като палачинка, за да я прочете и от другата страна... А там игри, игри, ум да ти зайде! Някои дори цветни - със 7 оттенъка на зеленото! Даже на BASIC игри сами сме си писали, пък и на "асемблер", ако може така да се нарече... Някой спомня ли си оператора DRAW???

Обаче мина доста време, сега стоя пред разни големи кутии с много мегахерци, но като се замисля, от 4-5 години не съм стартирал игра на компютъра си! Не ми е забавно, не ме кефи, просто приемам работата на компютър като РАБОТА на компютър. За почивка и развлечения далеч по-удачно ми се струва излизането навън, независимо дали ще за каране на колело или за пиене на бира...
[/quote]
Който го е страх от мечките ... ми не ходи в гората ;)

Аватар
Damian_

Рейтинг: 1198

Мнениеот TheUndertaker » Нед Дек 26, 2004 9:43 pm

[b]Rome TOTAL WAR[/b] и всичко от серията

Всичко свързано в футболни мениджъри и стратегии за втората световна война !
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот PtD » Нед Дек 26, 2004 11:24 pm

[quote="Damian_"]

Някой спомня ли си оператора DRAW???
[/quote]

A PEEK, a POKE, a HLINE, a VLINE? :beer:

A CALL -151? :idea:
Дреболия, обикновено нещо!
Аватар
PtD

Мнениеот Alien » Чет Дек 30, 2004 12:27 pm

Half-Life 2... една игра с изключителна графика, много добъргейм плей... и нищо друго. Не, че трябва да има нещо друго, де. От един ФПС очаквам две неща: графика и да има екшън. Ама много екшън. За графиката спор няма - страхотна е. Но поне екшънчето да го бяха направили малко повечко. Дори първият Халф имаше повече. Но това не я прави лоша игра, де. ХЛ2 си остава една страхотна игра, която всеки трябва да изиграе... и да не погледне повече. :)

Иначе сега играя Planescape: Torment - е те това е игра. Имам чувството, че когато свърши ще ми стане любимата игра, просто е невероятна.
I feel terrified, which is... you know, sickest feeling ever.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Чет Дек 30, 2004 2:30 pm

[quote="Alien"]
...Иначе сега играя Planescape: Torment - е те това е игра. Имам чувството, че когато свърши ще ми стане любимата игра, просто е невероятна.
[/quote]

:buck:Човече имам чувството,че играеме едни и същи игри(едновремемнно).И аз се върнах назад във времето на по-старите рпг-та и забелязах,че Тормента съм го пропуснал и в момента и аз го изучавам.:DМаниашко.

бай дъ вей,HL2 има повече количество екшън(престрелки и тн.).Даже спокойно мога да заявя,че продължителноста е същата като в първата част,но вече това ни се струва малко :)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Чет Дек 30, 2004 5:03 pm

За продължителността на HL2 не знам - може и да е колкото на единицата, може и да не е. Не съм сигурен. Но поне според мен екшънът в играта не е колкото, да кажем, в ХЛ1. Поне за мен, де. Но признавам, че е повече от разни малоумни игри като FarCry или Painkiller и тем подобни. (айде, да не са малоумни, но не са чак толкова зарибяващи).

Какво ще кажеш за Planescape -a? Ако си още в началото не се отчайвай, поне мен ме дразнеше малко там в Mortunary -то. Но нататък става страхотно. Абе аз какво седя и пиша тук... пускам си Скейпа. :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Пет Дек 31, 2004 3:40 pm

Екшъна вярно леко е намалял,но в по-голямата част не се усеща:)
А примера с Painkiller не е най-точния хехе.Там си е 99% рефлексен екшън човече :)

За плейна нямам оплаквания.Стига ми,че е една от игрите на ДЪ фирмата Black Isle Studios(мир на праха им:bowdown:),който нямат лоша игра,говори достатъчно:)
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Съб Яну 01, 2005 7:21 pm

[quote="Metal_Psycho"]

За плейна нямам оплаквания.Стига ми,че е една от игрите на ДЪ фирмата Black Isle Studios(мир на праха им:bowdown:),който нямат лоша игра,говори достатъчно:)
[/quote]

Тука съм 100% съгласен. :)

Примера с Пейнкилър -а наистина беше "леко" неточен. По-точно нямаше нищо точно в него. :) Просто не ми дойде веднага на ум втора игра тип Фар Край и написах първото име, което ми хрумна. Естествено, Painkiller е по-скоро тип Сериозен Сам отколкото ХЛ2, така че сравнение не може да има.

Уф, забих на Плейнскейпа в Upper Ward -а. Но няма да казвам как точно, че може още да не си стигнал до там.

П.П. Ти хубаво нямаш оплаквания от играта, ама аз имам доста - енджина (въпреки че бил същия като на БГ 1 и 2) е ужасно направен, битките са много мудни и далеч от класта на Балдър'с Гейт. А това не е малко, понеже това е една не малка част от играта, но се компенсира от страхотната атмосфера и невероятната история. Поне дотук.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Нед Яну 02, 2005 3:23 pm

[quote="Alien"]
П.П. Ти хубаво нямаш оплаквания от играта, ама аз имам доста - енджина (въпреки че бил същия като на БГ 1 и 2) е ужасно направен, битките са много мудни и далеч от класта на Балдър'с Гейт. А това не е малко, понеже това е една не малка част от играта, но се компенсира от страхотната атмосфера и невероятната история. Поне дотук.
[/quote]

Само незабравяй,че Тормента беше играта скок от Fallout света към BG.Това са си две абсолютно различни игрални вселени все пак.Нормално е първият им опит да не е чак толкова добър.
А за графиката няма какво да кажа.Все пак си е доста остаряла и каквото и да кажа,няма да е честно :).За времето си беше уникална.

И найстина по-добре недей споделя до къде си стигнал,че съм я позарязал докато мина Vampire-The Masquerade Blooblines:8D:Супер бруталия.За жалост със солидно количество бъгчета,но не е нещо което и първата игра нямаше:D

Cheers:beer:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Нед Яну 02, 2005 7:03 pm

За графиката изобщо и дума не може да става, не съм казал нищо, не можем да искаме нищо повече.

Вампира е добър, казваш. Понеже от доста хора чувам същото и се чудя дали да не я почна. Първата не ми изглеждаше нещо много интересно и не съм я играл, но щом казваш може и да я заиграя. Тя се води нещо като търд пърсън рпг така ли? Интеренсо.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот Metal_Psycho » Вто Яну 04, 2005 1:47 pm

Амии да,търд пърсън рпг е.Но нека това не те заблуждава,че е по-малко рпг от останалите :)
КОТОР-а също имаше нещо подобно на TPRPG гледна точка,просто тази игра се е качила едно ниво по-нагоре.
Няма да ти казвам нищо повече,само едно-вземи си я,няма да съжаляваш!:peace:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот catch22 » Сря Яну 05, 2005 1:16 am

и Hl2 и Vampire bloodlines ги имам ама сам зле откам мегахерци иии..хуец:bawling:6е праа некаж упгреид ама нз.та да ви питам то и аз наскоро изиграх наи яките rpg-ta ever fallout2,Baldurs Gate 2....покраи тях пробвах и fallout1,fallout tactics,Icewind dale ама само от солидарност кам техните подобни. и се 4удех деа намеря 1 свясно rpg след бул6ит като lionhart i elemntal evil.И търся то4но са Planscape Tournament.....но бате има я само в arenabg.com а аз оттам немога свалям ако някои знае отнекаде другаде.......ooooo pls pls pls
-Какво санува?-запита доктора...
-Сънува 4е държи жива риба в рацете си.
-Какъв вид риба?-попита доктора Йосарян
-Не знам-отговори Йосарян-немога да разли4а един вид риба от друг.
-В коя ръка я даржите?(доктора)
-Разли4но-отговори Йосарян
-Разли4но според рибата-добави услужливо Дънбар.
-Тъй ли?А как така знаете толкова много за съни6тата му?
-И аз у4аствам в тях-(дънбар)...........
catch22

Рейтинг: 1200

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Яну 05, 2005 1:37 am

[img]http://store1.data.bg/gateto/Gamez/Planscape%20Torment/planescapetorment.jpg[/img]

[b][color=red][size=200][url=http://store1.data.bg/gateto/Gamez/Planscape%20Torment/]Planescape Torment[/url][/b][/color][/size]

Ето,заповядай.Линк към дата.бг :peace:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Сря Яну 05, 2005 11:35 am

Дам, Гатето е един добър сайт за РПГ -та, може би най-добрият. Там има всичко, което ти требе. :)

BTW Metal, кой те е излъгал, че "If there's no pain there's no gain!"????? :) :)
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот catch22 » Сря Яну 05, 2005 1:48 pm

файнали!!!!!!!мноооооооо 10кс:spin::spin::spin::spin::spin:6to no pain no gain pita6?6от са тегля с 12kb/s за6тото некви скапани наркомани теглят новата песен на азис с dial-up връзка,която я делят с о6те 40 педал4ета като тях от блока естествено я теглят с flash get..............и ми прааат трафик.са треба дебна момента когато ходат да ди6ат лепило "рила" и тогава да пускам доунлоада.
-Какво санува?-запита доктора...
-Сънува 4е държи жива риба в рацете си.
-Какъв вид риба?-попита доктора Йосарян
-Не знам-отговори Йосарян-немога да разли4а един вид риба от друг.
-В коя ръка я даржите?(доктора)
-Разли4но-отговори Йосарян
-Разли4но според рибата-добави услужливо Дънбар.
-Тъй ли?А как така знаете толкова много за съни6тата му?
-И аз у4аствам в тях-(дънбар)...........
catch22

Рейтинг: 1200

Мнениеот AgentOrange » Сря Яну 05, 2005 2:48 pm

Около нова година имах възможността да изиграя 10-на 1on1 мача на Quake 2... Бях забравил колко велико нещо е куейка.
Аватар
AgentOrange

Рейтинг: 1965

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Яну 05, 2005 5:38 pm

[quote="AgentOrange"]

Около нова година имах възможността да изиграя 10-на 1on1 мача на Quake 2... Бях забравил колко велико нещо е куейка.
[/quote]

Quake винаги е била велика:bowdown::peace:
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Metal_Psycho » Сря Яну 05, 2005 5:39 pm

[quote="Alien"]
BTW Metal, кой те е излъгал, че "If there's no pain there's no gain!"????? :) :)
[/quote]

Сам съм го установил,на свой гръб:D
Аватар
Metal_Psycho

Мнениеот Alien » Пон Яну 10, 2005 10:20 pm

Току що врътнах Planescape: Torment. Еми мога само да се поклоня пред тази игра. Ще ми остане спомен от нея винаги. Наистина най-добрата игра, която съм играл до сега. Fallout остава на второ място - колкото и невероятно да ми се струваше в началото, НАИСТИНА може да има по-гениална игра, и тя се казва Плейнскейп Тормент. Култ.

:bowdown::bowdown::bowdown:

Сега ще се опитам да си намеря първия Вампир, или ако не - Neverwinter Nights (въпреки че пак няма да ми тръгне, ама ще се надявам с най-новия пач да се оправи нещо) или Icewind Dale или пък защо не Temple of Elemental Evil. Чудя се. Идеи?
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот No1s » Пон Яну 10, 2005 10:35 pm

[quote="Alien"]

Сега ще се опитам да си намеря първия Вампир, или ако не - Neverwinter Nights (въпреки че пак няма да ми тръгне, ама ще се надявам с най-новия пач да се оправи нещо) или Icewind Dale или пък защо не Temple of Elemental Evil. Чудя се. Идеи?

[/quote]

До скоро разцаквах Neverwinter Nights. МноУ добра игрица, направена на моменти да се мисли доста :^:.
A пък за Quake 2 просто да не говорим. :D. Близо до мен има едно клубче където още я има и доста често се разцаква 2vs2:thumb:
No1s

Мнениеот MAN6 » Пон Яну 10, 2005 11:07 pm

[color=red][u][b][size=167]CARMAGEDDON 1[/size][/b][/u][/color] ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот Alien » Вто Яну 11, 2005 9:11 pm

[quote="No1s"]

[quote="Alien"]

[/quote]

До скоро разцаквах Neverwinter Nights. МноУ добра игрица, направена на моменти да се мисли доста :^:.
A пък за Quake 2 просто да не говорим. :D. Близо до мен има едно клубче където още я има и доста често се разцаква 2vs2:thumb:
[/quote]

А коя версия си играл на NWN? Защото аз опитах с пред последната (нали наскоро излезе нова, май 1.63, нея не съм я пробвал, ами само 1.62) и XP -то ми даваше Send/Don't Send Report веднага след като се опитах да говоря с който и да е в началото на играта. Поне в тъториала, де. Да си имал този проблем?

[quote="MAN6"]

[color=red][u][b][size=167]CARMAGEDDON 1[/size][/b][/u][/color] ;)
[/quote]

Ей да бе, на тази игричка сме правили луди мелета.

А за Quake 2 няма нужда да се говори. На The Edge сме правили страхотни игри.
Brandon Fairclough
Аватар
Alien

Мнениеот MAN6 » Вто Яну 11, 2005 10:05 pm

Duke Nukem 3D !!! ;)
xund
Аватар
MAN6

Мнениеот No1s » Сря Яну 12, 2005 8:01 pm

@Аlien
Играх я някъде края на лятото и изобщо не си спомням с коя версия бях. :D. Проблеми при диалозите никога не съм имал. Тези дни ще си я запиша пак и ще ти кажа по точно :nuts:
No1s

ПредишнаСледваща

Назад към Други