Бузлуджа

Това е старият форум "Мероприятия" в който ще намерите повечето теми за състезания, организирани карания и интересни индивидуални карания, публикувани преди 2011 г.

Бузлуджа

Мнениеот SilverWolf » Пон Окт 06, 2008 10:58 pm

Има ли навити за спускане??
Аватар
SilverWolf

Рейтинг: 1120

Re: Бузлуджа

Мнениеот nicky bike » Вто Окт 07, 2008 12:03 am

SilverWolf написа:Има ли навити за спускане??

От къде на къде???
С джип ли ще те качат???
Кога???
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Рейтинг: 2000

Мнениеот SilverWolf » Вто Окт 07, 2008 5:23 pm

s avtobusa... kogato kaje6 :P

Пиши на кирилица!!!
Аватар
SilverWolf

Мнениеот stem » Вто Окт 07, 2008 7:42 pm

Има!Ама Кога?
Аватар
stem

Рейтинг: 1153

Мнениеот Root_Youth » Сря Окт 08, 2008 8:17 am

кои сте вие бре младежи (от казанлък) , познавам ли ви , вие познавате ли ме.. а по темата... наистина ли са пуснали автобус или предполагаемо говориш... :popcorn:
Аватар
Root_Youth

Рейтинг: 1195

Мнениеот botroid » Чет Окт 09, 2008 4:54 pm

SilverWolf: що с автобус, нямаш силици да качиш Бузлуджа с колело ли? :)
Аватар
botroid

Рейтинг: 1343

Мнениеот PARJ0 » Чет Окт 09, 2008 7:22 pm

Емо аз и двамата ги знам (1диния лично другия не) ако са пуснали автобус слагам едни накладки и литвам :D
обещавам да не пиша глупости само не ми даваите ''-''
Аватар
PARJ0

Рейтинг: 991

Мнениеот nicky bike » Чет Окт 09, 2008 9:14 pm

А бе пичове то за нагоре накладки не ви трябват. :D :beer:
Умния човек не говори много, а действа, простия ... само пише, когато няма какво друго да направи!
Аватар
nicky bike

Мнениеот PARJ0 » Чет Окт 09, 2008 9:28 pm

ние обмисляме спускане от гусв надоле по патеката ;)
обещавам да не пиша глупости само не ми даваите ''-''
Аватар
PARJ0

Рейтинг: 991

Мнениеот botroid » Пет Окт 10, 2008 8:26 pm

Пробвайте да се пуснете от х.Бузлуджа надолу по пътеката покрай Дереазлъ дере, но само ако накладките и спирачките ви са качествени.
Аватар
botroid

Мнениеот Root_Youth » Пет Окт 10, 2008 8:55 pm

Това Дереазлъ дере къде точно е, да не е пътят на дърварите, един такъв много кален ,който слиза долу на смесите и от там по реката на барата в с.Крън :confused:

едит:
PARJ0 написа:Емо аз и двамата ги знам (1диния лично другия не) ако са пуснали автобус слагам едни накладки и литвам :D

кво ме топли че ти ги знаеш, аз питах аз дали ги знам... :dunno:
Аватар
Root_Youth

Мнениеот botroid » Пет Окт 10, 2008 9:22 pm

Root_Youth написа:Това Дереазлъ дере къде точно е, да не е пътят на дърварите, един такъв много кален ,който слиза долу на смесите и от там по реката на барата в с.Крън

Туй е, това дере е известно и под името Селската река, Крънски проход му викат също тей. Кално и бая стръмно, за омазване перфектно :) Безопасния и чистичък вариант за спускане е от х.Младост надолу само по пътя, покрай деретата на реките Сеновръщица и Енинска до с.Енина. Ако искате пътека с голям риск от пребиване, то тази през резервата "Каменщица" е за вас. От х.Младост на юг по пътя и след около 2 км. се отклонявате вдясно през билна поляна, мястото е указано с табела за с.Енина.
Аватар
botroid

Мнениеот Root_Youth » Нед Окт 12, 2008 11:41 am

да да, ясно знам ги другите пътеки, просто ми стана интересно тази месност която каза дали е съшата за която аз си мисля и е явно същата, скоростна е , но почти не изисква техника, докато другата през катуните е доста камениста и разровена от мотористите и си трябва известно количество техника там ;)
Аватар
Root_Youth

Мнениеот nicky bike » Нед Окт 12, 2008 4:37 pm

Аааа... ти не знаеш колкотехника му трябва на Болдройд да се спусне по толкова техничен път. :rofl: Чобека де развива еднопосучно само тревненската планина тя му е любима защото по други не е ходил. Иначе чете по форумите кой какво е написал и дава акъли. Това е сайта който най често използва. http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Routes
Казвам ви го защото да не се заблудите. :beer:
Блдройд; Не се засягай ама пак поваш да се увличаш.
Аватар
nicky bike

Мнениеот botroid » Нед Окт 12, 2008 9:22 pm

nicky bike написа:Човека си развива еднопосочно само тревненската планина тя му е любима защото по други не е ходил.

Ходил съм в 4 планини досега... всъщност те са дялове на Стара планина, така че да, само в една планина съм ходил :)

nicky bike написа: Иначе чете по форумите кой какво е написал и дава акъли. Това е сайта който най често използва. http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Routes

Тоя сайт сефте го виждам и ми изглежда безполезен. Туристическите пътеписи не ми вършат работа, защото туристите минават по пътеки, които в повечето случаи не стават за минаване с колело.
Акълите които давам са от лични впечатления, много-много не обръщам внимание кой кво написал из форумите, защото на всеки човек впечатленията и възприятията му са различни. Например ако някой маршрут му е харесал на някой, то не значи, че на мен ще ми хареса. Затова отивам и лично се запознавам с обстановката.

Root_Youth написа:да да, ясно знам ги другите пътеки, просто ми стана интересно тази месност която каза дали е съшата за която аз си мисля и е явно същата, скоростна е , но почти не изисква техника, докато другата през катуните е доста камениста и разровена от мотористите и си трябва известно количество техника там ;)

Предпочитам скоростни спускания на по-прави участъци по черен път, защото техничните неща не ми допадат особено. Такива пътечки често ме мъчат и принципно ги избягвам, но понякога пускам и по такива за разнообразие. Тази през Катуните е цигания ;) С твърдо колело е адско тръскане по тия едри камъни и скали, но гледките към Енинското ждрело си заслужават.
Аватар
botroid

Мнениеот Root_Youth » Пон Окт 13, 2008 8:14 pm

botroid написа: Тази през Катуните е цигания ;) С твърдо колело е адско тръскане по тия едри камъни и скали, но гледките към Енинското ждрело си заслужават.

Прав си, не е за твърдак там, не че не става ама наистина доста каманак има и доста тръска и ш отидат колената за нула време... :popcorn:
Аватар
Root_Youth

Мнениеот SilverWolf » Сря Ное 26, 2008 7:17 pm

Извинявам се че толкова време не съм писал във собствената си тема, но когато я правих все още събирах колело. Относно Бузлуджа - виждам че има доста навити. Но сега е студено и не мисля че ще има все още някой. Аз предлагам събота да отидем на бузлуджа и да спим на ГУСВ и към обед в неделя да спуснем надолу. За мен лично ще е трудничко защото съм само със задна спирачка и то в-брейк. Все пак ако има навити да пишат. Относно автобуса - преди нали имаше? Иначе не е проблем да се качим до бузлуджа с колелетата, даже е по добре.

П.П.: Аз карам един Ассаулт няма как да ме сбъркате щото в Старозагорска област няма друга такава рамка. В момента немога да карам защото си счупих кормилото и събирам пари за ново, но предполагам че до края на тази седмица вече ще имам :).
Аватар
SilverWolf

Мнениеот манджа » Сря Ное 26, 2008 8:03 pm

@ silverwolf осъзнаи се съз задна спирачка само абсурд си казвам пък била тя и диск...
колкото до кормилото предупредих те неведнъж.. :V:
Аватар
манджа

Рейтинг: 1454

Мнениеот SilverWolf » Сря Ное 26, 2008 8:10 pm

паржо стига сменя акаунтите!!!
А относно спирачката - за мен си работи перфектно! Вярно че незнам условията на бузлуджа ама все пак мисля че ще успея да се спусна безаварийно.

П.П.: Как мислите дали някой ще се навие да си отстъпи предната дискова за една събота :dunno:
Аватар
SilverWolf

Мнениеот манджа » Сря Ное 26, 2008 8:48 pm

SilverWolf написа: Вярно че незнам условията на бузлуджа ... безаварийно.

помисли после пиши ;)
ПП : замисли се малко за спирачката като ти задере задната по такова нанадолнище все едно пускаш без спирачка... а колкото до предната спирачката говори с емича ....
Аватар
манджа

Мнениеот SilverWolf » Чет Ное 27, 2008 12:50 am

Пиши в скайп стига писа тука! На кой викаш "емича"???
Аватар
SilverWolf

Мнениеот LandShark » Чет Ное 27, 2008 11:14 am

Еееееееех, Казанлък, Казанлък... :crap:
Аватар
LandShark

Мнениеот манджа » Чет Ное 27, 2008 8:48 pm

Root_Youth написа:
botroid написа:

на това момче викам Емича ;) а иначе не си за бузлуджа!!!!!!
Аватар
манджа

Мнениеот SilverWolf » Съб Ное 29, 2008 6:04 pm

Root_Youth или botroid ?!??? (и двамата не ги познавам)
Аватар
SilverWolf

Назад към Мероприятия - архив