SilverWolf написа:Има ли навити за спускане??
PARJ0 написа:Емо аз и двамата ги знам (1диния лично другия не) ако са пуснали автобус слагам едни накладки и литвам
Root_Youth написа:Това Дереазлъ дере къде точно е, да не е пътят на дърварите, един такъв много кален ,който слиза долу на смесите и от там по реката на барата в с.Крън
nicky bike написа:Човека си развива еднопосочно само тревненската планина тя му е любима защото по други не е ходил.
nicky bike написа: Иначе чете по форумите кой какво е написал и дава акъли. Това е сайта който най често използва. http://www.bulgarian-mountains.com/bg/Routes
Root_Youth написа:да да, ясно знам ги другите пътеки, просто ми стана интересно тази месност която каза дали е съшата за която аз си мисля и е явно същата, скоростна е , но почти не изисква техника, докато другата през катуните е доста камениста и разровена от мотористите и си трябва известно количество техника там
botroid написа: Тази през Катуните е циганияС твърдо колело е адско тръскане по тия едри камъни и скали, но гледките към Енинското ждрело си заслужават.
SilverWolf написа: Вярно че незнам условията на бузлуджа ... безаварийно.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта