SilverWolf написа:Интересни мечти имате всички. Повечето с меки рамкипризнавам че са страшни машини! Има и някои дето си харесват твърдаците ама те за XC
.
Моята мечта е една единствена:
Banshee Morphine
Marzocchi Monster
Mavic DeeMax
Гуми 3.0
и останалите компоненти от високо качество. КАКВО повече може да иска човек?!http://www.bike2build.nl/meerinfo/banshee/morphine1.jpg
Editor написа:И все пак мечтата ти до някъде се припокрива с моята , която също включва тройки и Монстър.
bo4co написа:аз съм![]()
![]()
did написа:Editor написа:И все пак мечтата ти до някъде се припокрива с моята , която също включва тройки и Монстър.
имаш ли книжка, категория "Т" ?
манджа написа:пътя на курбела ми изглежда не както трябва
SilverWolf написа:А относно тромавостта на големите гуми... гледайте си работата
ZmD написа:всички колела бяха разтопени
Krismars написа:Излищно тегло, излищно натоварване на тялото, неприятно усещане при въртене. За всеки стил си има утвърден размер и той не е случаен/ Завсиси и от производителя на гумата де/...
SilverWolf написа:... и не си падам много по изкачванията(DH) ...
marshall__ написа:SilverWolf написа:... и не си падам много по изкачванията(DH) ...
помолих да си задържиш мнението по толкова неизвестната за теб материя, но ти реши да продължиш да се излагаш...
SilverWolf написа:... имах предвид че щом не си падам по спусканията съответно карам DH...
мда DH определено е изкачванеSilverWolf написа:marshall__ написа:SilverWolf написа:... и не си падам много по изкачванията(DH) ...
помолих да си задържиш мнението по толкова неизвестната за теб материя, но ти реши да продължиш да се излагаш...
имах предвид че щом не си падам по спусканията съответно карам DH. А относно гумите не съм искал да засегна никой който кара с други гуми! Знам че всеки стил си има определени гуми. Като казвах да си гледат работата имах предвид хората които казват НА МЕН с какви гуми да карамне съм го насочвал към никой от форума!
Krismars написа:Излищно тегло, излищно натоварване на тялото, неприятно усещане при въртене. За всеки стил си има утвърден размер и той не е случаен/ Завсиси и от производителя на гумата де/
По темата не отказвам едно Демо 7 II или някой Ботълрокет, макар че има доста други яки колелета, които ме кефят
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта