Нищо, така по-лесно ще изплава пак

Сега сериозно - успех

Важното е че ще си там, където се чувстваш добре, според мен мястото не е от значение.
TOYAGA написа:София не е караулката на Църна маца...![]()
Между нея и центъра на града по правило се точи плътна, мръсна, смрадлива колона от окаяни бракми, натъпкани със селяндури с местожителство София/Пловдив...
Яворе, можеш да си сигурен, че веднъж стъпя ли си на краката (здравословно и финансово) - ще продължа да идвам до София, специално за твоите 100+ километрови "нанадолни" карания :]Yavkata написа:Antares, чадо върни сА! На кого ни оставяш!!Майните не те заслужават, докарай си ребрата тука. Ела си, пък ще те задомя със сервитьорка от Батулия
agent_Jekov написа:Не те познавам лично, но поне според впечатленията ми за теб тук, не си от тези, които правят София да изглежда като голямо село.На добър път и много поздрави на майна-таун!![]()
May the force be with you!
Гледам ти си седиш в СофияAlpina написа:agent_Jekov написа:Не те познавам лично, но поне според впечатленията ми за теб тук, не си от тези, които правят София да изглежда като голямо село.На добър път и много поздрави на майна-таун!![]()
May the force be with you!
Е то точно тези хора или не идват, или ако дойдат не се задържат
Antares написа:Гледам ти си седиш в София
Crimson написа:Някой се жегна
Antares написа:Съвсем официално - "София" отпадна от местожителството
Harka написа:Antares написа:Съвсем официално - "София" отпадна от местожителството
Е, едва ли това, че се провали тук е повод за някаква гордост...
Antares написа:Повода за гордост е, че не съм заобиколен от долнопробни джуджета.
bluskanie написа:Факт, е че преди 10 години София беше и по-чиста, и по-спокойна и всичко по...
bluskanie написа:Факт, е че преди 10 години София беше и по-чиста, и по-спокойна и всичко по...
и кой е причинител на това, не са софиянците май.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта