biker_bg написа:Някой в този форум тренира ли Taekwon-do (ITF ili WTF)
chill написа:biker_bg написа:Някой в този форум тренира ли Taekwon-do (ITF ili WTF)
WTF, dude ?![]()
![]()
skiman написа:Ха така. ITF от 1989-1996(покрита степен 1-ви Дан), WTF-1996-1997(приравниха ми степентта, но реално не я покривах), 1998-2007 нищо свързано с ТКД. И от 2007-ма(декември) барабар с жената и 2-те деца пак(ITF). Щерката вече е 8-ми гуп, дребния нещо го мързи. Жената не иска да се явява на изпити. Чудя се дали след още една година да не се пробвам да ми дадат 2-ри дан, защото едва ли ще го защитя на тези години и с тези колена и травми![]()
Прекрасен спорт. Невероятно разтоварване на негативната енергия след тежък работен ден.Жалко, че спрях за близо 10 години
caspar написа: Аз от 2ри дан не виждам смисъл, реално просто не ми трябва.
skiman написа:caspar написа: Аз от 2ри дан не виждам смисъл, реално просто не ми трябва.
В очите на децата е разликата после![]()
Иначе си прав, присъствал съм на много изпити за данове и е пълна пародия. Макар, че сега Ким ги прави в 2 дена изпитите за данове и като, че ли са по-сериозни нещата. Поне така чувам, въпреки, че вече има достатъчно международни инструктори и данове се раздават на поразия.
caspar написа:Ким от много време го няма.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта