bluskanie написа:Ozzie, Варна винаги е бил хубав и чист град, вероятно заради местоположението си.
А, през лятото бях. Същата свинщина като при нас - мръсотия, прахоляк и задръствания.
bluskanie написа:Ozzie, Варна винаги е бил хубав и чист град, вероятно заради местоположението си.
THEZOGGO написа:минуса който получих на този пост сигурно е яко обективен...
Марто, точно с теб втората фаза може ли да я пропусна? Че да не идеш на тренировки и да им кажеш "мале, да знаете днес един байкър как за малко да го убия..."PtD написа:1-ва фаза размяна на мнения![]()
2-ра фаза размяна на мнения![]()
3-та фаза размяна на мнения
П.П. Жалко, че си заминаваш, с теб правехме яки хилежи на Бабите Ягите.
PtD написа:bluskanie написа:Ozzie, Варна винаги е бил хубав и чист град, вероятно заради местоположението си.
А, през лятото бях. Същата свинщина като при нас - мръсотия, прахоляк и задръствания.
PtD написа:П.П. Жалко, че си заминаваш, с теб правехме яки хилежи на Бабите Ягите.
Alpina написа: Да наистина тука е голям сбирщайн от всякакви типове хора, но можеби именно това бурно разрастване е причината да почват някои индивиди да се поизнервят и да плюят по новодошлите. 2008 г.
Alpina написа: Последните (новодошлите) от своя страна, по мое мнение трябва да са малко по-толерантни и да не си избиват комплексите за малоценност.
Alpina написа: .... сбирщайн от всякакви типове хора...
PtD написа:1-ва фаза размяна на мнения![]()
2-ра фаза размяна на мнения![]()
3-та фаза размяна на мнения
rarekin написа:degradation
bluskanie написа:Има нещо много интересно. Всички идват в София за да търсят нещо. Работят и живеят тук, но не пропускат всеки един удобен случай да обидят столицата или родените в нея граждани.
outfaced написа:някой хора са ксмополити и са над тия неща, други не могат да го преживеят
Извинявам се, ако думите ми са прозвучали така. София е прекрасен град. Но просто не е моя град. В София съм се запознал с мнозина готини хора, всяка сряда съм се срещал с немалка част от тях, но... просто условията на живот в този град не ми се нравят. А нали и това е важно?bluskanie написа:Има нещо много интересно. Всички идват в София за да търсят нещо. Работят и живеят тук, но не пропускат всеки един удобен случай да обидят столицата или родените в нея граждани. :dunno:
bikerider написа:Лично според мен заслужаваш още един минус и ако можех щях да ти го дам. Защо - виж се какъв език държиш. Ако не ти пука, на околните може и да им пука. И моля, спести си репликата, няма нужда да цапаме темата.
kotka12 написа:проблемът не е масовото преселение в София, а тоталната липса на контрол върху строителство, инфраструктура и прочее...
Не е и нужно.То се усеща.bikerider написа:rarekin написа:degradation
Е това е забавното в такива ситуации - никой досега не е дал смислена, ясна и точна дефиниция на това понятие
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта